Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda CR500 ниски обороти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Honda CR500 ниски обороти

ср500 много много не става за ендуро
    ..не е баш тъй че има ниски..този мотор в общи линии или много ама много върви или гасне а дори и ниските му са толкова силни че не е толкова лесно да се контролира и дозира на 3000 оборота има около 7нм въртящ момент до колкото помня което е почти 2 пъти това което дават яките 250 като са в оборот освен това загрява и прегрява доста бързо ако се кара бавно../радиаторите му не са много по големи от на 250 или 125 модела а отделя много топлина/
    ..клапите не могат да се регулират на ср500 ..щото..няма клапи има само мембранни клапи от към карба но повер валве клапи на изпускателният отвор каквото имате в предвид няма
    -добър ефект дава да му се понамали компресията и евентуално дето вика краси някакви тежести ако му се сложат може да стане по така

Коментар

Мерси,отчаяхте ме

Коментар

светльо ти от къде си?аз имам хъски вр 360 2 такта и много бих искал да видя по-голямият двутактов брат цр-500.много бих искал да покарам такъв мотор и да направя разликата с моя.а ти пък можеш да покараш моя.стига да не си много далече от мене.
        понеже се иска усет да караш такива зверове ще ми е интересно дали ще съумея да
        хвана цаката на цр-а.

Коментар

Аз карам CR 250 от две седмици и ми трябваха 3 дена за да разбера че тая машина не е създадена да се кара в ниските обороти ,даже е бая противпоказно за мотора , моя прецака свеща и го бутах няколко километра из пресечен терен ) да видиш как още на другия ден машината не излизше от обороти и сега като му по свикнах не бих го "осакатил" по такъв начин ;
          [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

бързо схващаш.

Коментар

Коцев,От Локорско съм (над околовръстното на София).Може да измислим нещо,даже ако ти хареса напрово може да си го взимаш.
              Пък аз ще си търся някъкъв 4-тактов мъртвец,кво да се прави

Коментар

Първоначално публикуван от SvetlioSV Преглед на мнение
                Коцев,От Локорско съм (над околовръстното на София).Може да измислим нещо,даже ако ти хареса напрово може да си го взимаш.
                Пък аз ще си търся някъкъв 4-тактов мъртвец,кво да се прави
                Няма такъв кеф както 2Т мотор
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

колега колко търсиш на цр500 и бартер интересува ли те
                  crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от SvetlioSV Преглед на мнение
                    Мерси,отчаяхте ме
                    Колега не се отчайвай.И не ги слушай аз имах такъв мотор ЦР500.
                    Не му трябва нито маховик,нито някви особени настройки или центровка на запалването.Ако всичко си е на ред трябва да ги "брои"
                    Центровката на запалването може да се премести няколко градуса от дачика на "Хол"които е раздвижен но няма да има ефект поне за това което искаш.Аз го ползвах за крос,за ендуро не знам ,има много голяма стъпка ще трябва да си играеш с предавателните числа на пиньоните.Мога само да ти кажа:"ръки да стискаш ти трябват колега и крака да риташ" Продадох го защото паленето си беше голям проблем особено ако си изморен,мощността с която разполага този звяр също е проблем за водача .Просто като му дадеш гас тръгва все едно от място без значение на коя предавка си.Не мога да си представя ако му се скъсят скоростите от пиньоните какво ще е.Никога не помня да съм опирал гаста до дъно, трябва да си много нежен с мотора иначе не те слуша.Винаги съм се чудел що за хора се състезават с тези мотори.Ако някои ти казва"ще му свикнеш" не му вярвай ,едва ли някой може да му свикне,освен ако не е бил професионален състезател цял живот.На моя бях му подложил дебела гарнитура под целиндъра около 3 мм за да "по-омекне"малко и да пали по лесно
                    Това са мойте впечатления от цр500 за три годишното ми притежаване.Дано съм ти помогнал,сам си приценяй за какво ще го използваш и ще ти върши ли нужната работа.Моята поука от притежаването на мотора е:не значи че като караш силен мотор ще се движеш по-бързо по пистата.Напротив доста си по-бавен
                    [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9HxSw-FCv8U&feature=related"]
                    [/URL]

Коментар

Колега горе писаното е на една година дали ще е в сила
                      0888 074 049

Коментар

Първоначално публикуван от Nasko_Petkov Преглед на мнение
                        Колега горе писаното е на една година дали ще е в сила
                        Малеее въобще не обърнах внимание
                        [URL="http://www.youtube.com/watch?v=9HxSw-FCv8U&feature=related"]
                        [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X