Обява

Свий
Няма добавени обяви.

yamaha yz125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• yamaha yz125

искам да питам някои знаели колко пари струва ел.запалването на този модел,имам оферта за тъкъв с избило ел. за 1250 лева много ли са му парите на мотора и колко пари шеми излезе ремонта .Предишния собственик каза че ел. инсталацията е била от цз ..
    Прикачени файлове

До: yamaha yz125

Първоначално публикуван от shyfx Преглед на мнение
    искам да питам някои знаели колко пари струва ел.запалването на този модел,имам оферта за тъкъв с избило ел. за 1250 лева много ли са му парите на мотора и колко пари шеми излезе ремонта .Предишния собственик каза че ел. инсталацията е била от цз ..
    Ужас.
    2010 CRF 250 R

Коментар

абе на тоя мотор бая издраскани са му пластмасите, а рамката дори не е ожулена....

Коментар

Това какво приключение е... ще има да излизат изненади. Ще станеш монтьор, електриджия, бобслейист и отявлен член на технически дискусии във форума. Пропусни го. Събери си още малко пари за друг. Има време до лятото. Имах същия , ама май по-нова година и оригинално всичко и такива неща ми се случиха с него.... Едно от тях беше авария на Камен дел После се държах за кола да ме тегли по околовръстното и накрая се напих, че щях да го засиля от Витоша на автопилот. Смених го при първа възможност. Е не се грижех много за него де...
        А! ей го на аватара ми Спомени, еееех.

Коментар

Да ама виж какъв фън доставя една 125 ица претенциозни са но пък нямат база за сравнение с останалите мотори развиваш ръчката докраи и не ти пука. Я я развий така на ЦРФа после ще има да ти треперят краката като лист в бурен есенен денА сега по темата електронно ако се прави се прави само орегинално. А както всеки се досеща то е изключително скъпо. Проблема е дошъл от това че мотора е каран зимата и то не един сезон мит е на топъл двигател и се е образувал конденз при бобините. Затова е важно да знаеш, че като го караш зимата и го прибереш в гаража сваляй капака на електронното от време на време ще се убедиш, че наистина вътре се събира вода колкото и нереално да ти се струва Успех.
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
            Да ама виж какъв фън доставя една 125 ица претенциозни са но пък нямат база за сравнение с останалите мотори развиваш ръчката докраи и не ти пука. Я я развий така на ЦРФа после ще има да ти треперят краката като лист в бурен есенен ден
            Колега, моля ви, вашите съмнения относно ъгълът на гореспоменатата ръчка на мотоциклетът ми, най-меко казано ме обиждат. Държа да ви уведомя че приблизително 88,9% от активното й състояние тя пребивава в позиция "не може повече" и то на всички уместни за терена предавки. Оценявам поетичното чувство в сравненивто ви, но не приемам ни най-малко мястото си в него в ролята на треперещ лист, освен ако трептението не е предизвикано от въздушното течение на буреносен ораган с име ЦРФ, върху който шеметно се нося с вещина и тотален контрол.

Коментар

В никакъв случай не съм целял да поставя уменята ти под съмнение. Просто казвам че ЦРФа много върви и си е майсторлък да го държиш на ръчка без да се узовеш на марс То това с урагана на име ЦРФ си е добра идея трябва да се сподели с братята американци ма трябва някои по мощен ураган та да си му отива името
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Аааа Ясене деней така незнам каква 125-ца си карал ама този мотор хич не е за подценяване и несъм съгласен че 88,9% си го карал на макс. Ако този мотор го караш така ще си в първата 10-ка на европейския шампионат Този мотор като влезе в оборот може да те уплаши както неможе и crf-a но ако говорим за 100% изрядни мотори. А пък кефа който прави е ненадминат, говоря за крос трасе, на ендуро е ясно че не е много удачен вариянт защото неможе да се кара в оборот където му идва силата.

пак оср..хме темата
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Колега snyfx, зарежи я тази обява.
                  На един мотор на който му е прецакано запалването, прави си сметка колко ще са му здрави другите части
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                    Аааа Ясене деней така незнам каква 125-ца си карал ама този мотор хич не е за подценяване и несъм съгласен че 88,9% си го карал на макс. Ако този мотор го караш така ще си в първата 10-ка на европейския шампионат Този мотор като влезе в оборот може да те уплаши както неможе и crf-a но ако говорим за 100% изрядни мотори. А пък кефа който прави е ненадминат, говоря за крос трасе, на ендуро е ясно че не е много удачен вариянт защото неможе да се кара в оборот където му идва силата.
                    пак оср..хме темата
                    Е тя темата е ясна, въпроса е човека да не си на..ре времето с тоя мъртвец.
                    По-горе, споменавайки 88,9% говорих за CRF-a ми- герой в темата " трудно пали и му падат оборотите". Бъзикам се, това с процентите винаги ми е било странно само ще ви кажа, че с CRF-a не ми се е налагало досега да припомпвам съединителя, пък в 125 си е направо стил на каране.Сериозно: относно 125 , както многократно съм заявявал из форума съм горд бивш инквизитор на YZ125'95 и CR125 '99 -злобен американски тунинг с подобни на трабантчевите ниски обороти и изцяло събрана мощ във високите. Смея да твърдя, че този мотор ми е донасял най-много удовлетворение в пистаро-кросистката ми кариера, като включвам и сегашния ми мотор. Не веднъж и в гората и на трасето, батковци от ранга на WR 450 са придобивали цвета на преките им японски конкуренти засрамени от пъргавината на малката злоба.
                    И за да не разбърбичквам съвсем темата: Пич, мотора е ужасен. Вижда го и жена ми от другия край на хола без бинокъл.

Коментар

мерси много за помоща ,вече със сигорност няма да го зимам.Разабедихтеме тотално.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X