Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало и цилиндър за КХ250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Бутало и цилиндър за КХ250

p.djartov До: Бутало и цилиндър за КХ250

--------------------------------------------------------------------------------
    Иво един приател си внесе от САЩ Хонда ЦР 250 2003 год за 3000лв крайна цена.Мотора е перфектен без забележки.Може да е късмет но ти не би се включил в тази цена.Може би сравнението не е точно но няма да го направиш като нов

може ли да предоставиш повече информация каква е проседурата около вноса на мотори от САЩ, как се транспортират и тн.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
      Абе никасила под 400 500 лева няма Говорим за истински.Това сме го говорили в друга тема.Каде Краси ги видя 500 лв общо.Бутало под 200 лв няма 400 за никасил,което не ми се вярвя ,Семерини гарнитури и труд защото се съмнявам Иво да може да си го направи сам.Пак ми се струва че 1000 може и да не му стигнат.Като ударим калема май че няма далавера от всичко.Я ги заеби тези оферти.
      Незнам ще помисля какво ще правя

Коментар

А ако сложа само ново бутало защото цилиндъра нее надраскан дали ще кара

Коментар

Да това е много добре.Но нека го види специалист.

Коментар

Да това е много добре.Но нека го види специалист.
            Да и аз мисля така,ама те неса износени ама боталото от доло малко е отчупено ама аз искам да си го направя за мен

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
              А ако сложа само ново бутало защото цилиндъра нее надраскан дали ще кара
              Знаеш ли кога се цака цилиндъра?-Когато се разпилеят ролките на биелата и те се движат в цилиндъра и буталото започва да ги мели и като ги прекара през прозорците и край.Моля да ме поправи някой ако смята че не съм прав.

Коментар

Знаеш ли кога се цака цилиндъра?-Когато се разпилеят ролките на биелата и те се движат в цилиндъра и буталото започва да ги мели и като ги прекара през прозорците и край.Моля да ме поправи някой ако смята че не съм прав.
                Да имали сме такъв случеи на братовчет ми със УЗ
                Ама тоя нее така а пък и ботолото не сее счупило във двигатела а саго счупили май при слагането

Коментар

Много е важен предния прозорец/на ауспуха/,защото той е най голям,и ако е зачекнат никасила/получава се от счупени сегменти,задиране,няма да кара мн. и с ново бутало.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                    Много е важен предния прозорец/на ауспуха/,защото той е най голям,и ако е зачекнат никасила/получава се от счупени сегменти,задиране,няма да кара мн. и с ново бутало.
                    Маи нее чупил досега сегментАма тои мотора е внос от миналото лято може във Италия да е направил тая бела

Коментар

Иво ,гледай цилиндъра, ако е добре ,гледай биелата дали има луфт, ако няма работата е добре.Ако знаеш някаква история на мотора,и да няма други проблеми със скорости,касети,съеденители,зъбни колела и го вземай

Коментар

Иво ,гледай цилиндъра, ако е добре ,гледай биелата дали има луфт, ако няма работата е добре.Ако знаеш някаква история на мотора,и да няма други проблеми със скорости,касети,съеденители,зъбни колела и го вземай
                        Засега това знам но утре ще видя да ходя пак да го гледам
                        Но мотора съм го карал и много вървеше на 3-та във въздуха,абе момчето го кара 3-4 пъти и го счупи ама тои не е мераклия бащаму му беше испратил 2 КХ и още един ама нито гледаше масла нито нищо,абе с една дума неги подържаше грамТои сигорно затова е и стегнал лагерите

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                          Засега това знам но утре ще видя да ходя пак да го гледам
                          Но мотора съм го карал и много вървеше на 3-та във въздуха,абе момчето го кара 3-4 пъти и го счупи ама тои не е мераклия бащаму му беше испратил 2 КХ и още един ама нито гледаше масла нито нищо,абе с една дума неги подържаше грамТои сигорно затова е и стегнал лагерите
                          Ти видя ли лично,че са болкирали само лагерите,защото това се случва,когато няма масло,а тогава болкира всичко.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                            Ти видя ли лично,че са болкирали само лагерите,защото това се случва,когато няма масло,а тогава болкира всичко.
                            Така мисля защото не искаше да преварти биелата лагерите като лазцапиха двигатела извадиха лагерите и те неискаха да движат,смениха му лагерите сглобиха го и биелата поча да се върти.
                            И от тогава нее пален

Коментар

Колегата е прав всичко страда.

Коментар

Колегата е прав всичко страда.
                                Да знам но мисля че друг проблем няма във коленовия вал
                                Мисля утре да ходя да прегледам мотора пак
                                За сега благодаря за помоща

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X