Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало и цилиндър за КХ250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бутало и цилиндър за КХ250

Здравейте имам няколко въпроса за Кавазаки КХ 250Търсих във други теми ама не открих точно това което ме интересува
    Има един КХ годината му е някаде 94-95,Момчето го дава 1300лв
    Мотора беше стегнал лагерите на коленовия вал (страничните),сложиха му нови така че мисля че във вала няма да има проблем
    Другото е че на мотора му трябва ново бутало и цилиндър
    Интересуваме цената на ново бутало и колко пари излиза да се направи цилиндъра с никасил
    Ще съм ви благодарен за помоща за да знам дали да го взема,че имам мерак на крос

До: Бутало и цилиндър за КХ250

Виж колко инфо ти дава чичко гугъл като питаш за никасил

http://www.google.bg/search?q=site:f...L_bgBG254BG255
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
      Виж колко инфо ти дава чичко гугъл като питаш за никасил

http://www.google.bg/search?q=site:f...L_bgBG254BG255
      Що го мъчиш ами не му кажеш да се отказва от сега

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
        Защо да се отказвам

Коментар

много пари е ремонта

Коментар

Е какво го мъча, сервирам му го наготово, във всяка от тези теми пише за варинти на никасил

с една дума ако е само за никасил и бутало за 500 лв ще е като нов
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Иво един приател си внесе от САЩ Хонда ЦР 250 2003 год за 3000лв крайна цена.Мотора е перфектен без забележки.Може да е късмет но ти не би се включил в тази цена.Може би сравнението не е точно но няма да го направиш като нов

Коментар

Иво един приател си внесе от САЩ Хонда ЦР 250 2003 год за 3000лв крайна цена.Мотора е перфектен без забележки.Може да е късмет но ти не би се включил в тази цена.Може би сравнението не е точно но няма да го направиш като нов
                Да много са ми парите иначе щом е 2003 е добър

Коментар

Е какво го мъча, сервирам му го наготово, във всяка от тези теми пише за варинти на никасил

с една дума ако е само за никасил и бутало за 500 лв ще е като нов
                  А каде може да се направи тоя никасил някаде във София има ли
                  Краси а имаш ли напредстава цената на бyталото?
                  Последно редактирано от ivo_KLR; 23-01-08, 20:18.

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
                    Здравейте имам няколко въпроса за Кавазаки КХ 250Търсих във други теми ама не открих точно това което ме интересува
                    Има един КХ годината му е някаде 94-95,Момчето го дава 1300лв
                    Мотора беше стегнал лагерите на коленовия вал (страничните),сложиха му нови така че мисля че във вала няма да има проблем
                    Другото е че на мотора му трябва ново бутало и цилиндър
                    Интересуваме цената на ново бутало и колко пари излиза да се направи цилиндъра с никасил
                    Ще съм ви благодарен за помоща за да знам дали да го взема,че имам мерак на крос
                    Колега,защо все избирате трудния вариянт?Не купувайте такива мотори,най важното е цилиндьра,ако купуваш такьв мотор,трябва поне цилиндьра да му е здрав.Друго всичко се оправя.Буталото не е повече от 100/120 евро,на Вертекс.

Коментар

че е важно важно е спор няма, ама все пак мотора е 1995,

бутало може да се намери според мен за около 180-200 лв

Коментар

че е важно важно е спор няма, ама все пак мотора е 1995,

бутало може да се намери според мен за около 180-200 лв
                        Годината няма значение, даже на по старите са по скьпи,защото ги няма,особенно за Хускварна 2т

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                          Колега,защо все избирате трудния вариянт?Не купувайте такива мотори,най важното е цилиндьра,ако купуваш такьв мотор,трябва поне цилиндьра да му е здрав.Друго всичко се оправя.Буталото не е повече от 100/120 евро,на Вертекс.
                          Незнам можеби защото е по ефтин мотора И ако дам примерно 500лв да знам че ще карам моторама незнам,затова пиша във форома.

Коментар

Абе никасила под 400 500 лева няма Говорим за истински.Това сме го говорили в друга тема.Каде Краси ги видя 500 лв общо.Бутало под 200 лв няма 400 за никасил,което не ми се вярвя ,Семерини гарнитури и труд защото се съмнявам Иво да може да си го направи сам.Пак ми се струва че 1000 може и да не му стигнат.Като ударим калема май че няма далавера от всичко.Я ги заеби тези оферти.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                              Това е истината все по трудния начин ,няма смисъл да те боли главата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X