Здравейте пак съм аз на някой може да му писна но няма как трябва да започнеш от някаде
, проблема започна след като зглобих мотора като пусна бензина от кранчето карбуратора течеше от всякаде, добре това го оправих една гумичка беше заминала, както и да е. На другия ден отивам да карам паля го на смукач да загрее малко всичко беше точно, свалих смукача държеше ниски 2-3 мин и угасна запалих го отново без усилия и тръгнах да карам и няма и след 10 метра огасна и при първото ритане пак пали минавам 10-15 метра и предърпва и гасне и така постоянно. Свалих карба почистих всяко възможно място, всяко каналче казаха ми да дигна иглата с едно деление (да пуска повече бенз защото може да не му стигало) , но пак същият проблем, и се чудя какво може да е станало при положение че предния ден беше наред.
Ако някой е имал този проблем или знае как може да се реши ще съм много благодарен!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гасне при каране.
Свий
X
-
От: Гасне при каране.
Мотор , ама каква марка и модел е този мотор? Първо провери дали тече достатъчно бензин през кранчето на резервоара. Второ , виж на дъното на карбуратора / там дето засмуква гориво главният жигльор/, дали има вода или утайка, ако няма , провери нивото на горивото в карбуратора.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
-
yamaha yz 125 е мотора карбуратора го чистих 5 пъти най малко с компресор и е киснат.кранчето пуска стабилно бензин, свещи нови взех и пак гасне след 1-2 минути. Четах че можело да бъде от о-пръстените на главата да чапали свеща с антифриз но не знам какво да правя вс по карба е наред.
Коментар
-
Ти за това ли се регистрира? Да святкаш глупости навред а?Първоначално публикуван от Боян Хаджийски1 Преглед на мнениеС твоя мотор го занеси на майстор да ти го оправи ако си го направил и не е помогнало май е за моргата
KX 450F 2008 HONDA CR-V 2000г 147к.с.
Коментар
-
До Боян Хаджийски1 не се изказвай неподготвен има достатъчно други места да се правим на интересни
. По темата проблема беше открит след много часове в чудене и търсене от къде идва се оказа че се е получил воден удар- О пръстените на главата единият от тях се е смачкал и цапа свеща с антифриз и така мотора гасне след форсиране. Ако някой има такъв проблем и си мисли че е от карба или нещо друго за най-сигурно да свали ауспуха ако в кривката след цилиндъра се е събрала вода проблема ви е ясен.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар