Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.инсталация за МЗ-150тс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ел.инсталация за МЗ-150тс

Зех малко снимки от една стара тема на Даниел Туйков
    Прикачени файлове
    Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

аз имам поплавак

Коментар

Готов съм само съжелявам,че неможах да заснема процедурата.И се надявам да е станал.
        Последно редактирано от xoc13; 20-12-07, 19:26.

Коментар

Спукания меден поплавък се потапя във вряла вода и се гледа от къде излизат мехури. Тези мехури са бензина който се изпарява. След като спрат да излизат, поплавъка се вади веднага за да не започне да се пълни с вода. Мястото на пробива се бележи и се дава на човек добре работещ с поялник. Трябва на поялника да няма никакъв калай, а само да е тънко калайдисан за да не промени теглото на поплавъка. С помощта на флюс и наличния по поплавъка калай се запоява и се пробва пак.
          Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Така направих и аз,нооо.. сгавих като развивах иглата счупиш едното ухо на тялото за поплавака. Залепих го с секундно и сега смята и него да запоя с поялник а,ако не стане мисля да пробвам с такъв пластелин за картери.Дали ще стане?

Коментар

с секундно няма да стане и с тоя пластелин защото е много небел и ще надигнеш ушето, залепи го с течен метал

Коментар

Със секундното стана на равно уште,но ме притеснява дали няма банзина даго пазеде.И затова искам от страни само даму сложа от този пластелин хем,ще стане по-здраво.

Коментар

Стана,Но....... имам нов проблем.Пали варви.Но има едно такова придърпване като прекъсване на веригата някаде.Можели това да е от нивото на карба.И като мина 1км г/д и угасва,после пак го паля.Но при палянето има едно придърпване пак и неможах даго запаля последно.От свеща не е, от тока може да е,и остава нивото.

Коментар

Щом прекъсва провери свеща, луата и кабела. Предлагам ти да си смениш кабела от бубуната с луата дето е за свеща, така добре изпипай... от карба - абсурд, (най-много да си го запушил там с нещо, ма не ми се вярва) тва да не е някъв инжикцион с 100 настройки, тва е един поплавък, една игла и жило. По тоците е нещо, в момента немога да се сетя... пробвай кво се сетиш... изчисти клемите на акумулатора. Ако умееш да си боравиш с мултицет няма да е лошо да провериш някои щунщурийки, като бубина, реле, динамо... и квото там имаш, може някоя жица да не е как трея ...
                    KTM Fen

Коментар

Незнам това е много странен мотор!!!

Коментар

Повярвай ми, знам какво ти е, тези дето ме познават могат да ти кажат. Цяло лято и аз се занимавах с едно иж спорт, 4 пъти съм цепил двигателя, всички интерестни мото сбирки през лятото изпуснах , тва лято не възнамерявам да се повтаря! Затова не се мъчи продавай го и зимай някво ендуро, че... лошо ти се пише, то се чупи, ти го правиш и нещата на никъде не отиват, казвам ти го от личен опит!
                        KTM Fen

Коментар

Аз вече съм се зарекъл мотор,само на които пише Made in Japan!!!!!!
                          A за ендуро свясно нямам достатачно пари,имам 500 лв,а доходите ми са само лятото.Има тука едно кмх-че но неискам,толкова малък мотор,много бързо щеми мине мерака.И като цяло намразих 2-тактовата техника.

Коментар

Някои имали си и на идея,от какво може да е.Бутамго тъкмо препалва и пак гасне.Дава признаци на живот,но не става работа.От карба не е от лулата не е,от кабела за лулата не е, по-ветигата сичко е на ред май.Само бобината не съм проверил.И от свеща не е,до тук сичко съм проверил по 1000-пъти.И чукчето почистих,четките почистих,центровката май май е добра.А и като го бутам леко патка.
                            За последно като,го оставих си работише.Този мотор ме учудва секи ден,от каране него разебавам а като си седи, се разбрицва сам.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                              Аз вече съм се зарекъл мотор,само на които пише Made in Japan!!!!!!
                              И аз така си казах докато си правех Иж-то
                              Гледай са... на моето ИЖ така правеше от ел. инсталацията. Давам контакт, натискам клаксона, добър ток, ритна, припали и загасне, после натискам пак клаксона, тока го няма Да не би да се получава нещо такова... Не се досещам точно, но 100% е нещо по тока... аз моето като го продадох, момчето си сложи двигателя, на рамка от ктм, на нея си имаше ел. инсталация, свърза всичко и е на 6. Мисля, че имах абсолютно същия проблем! Разбира се ми олекна като го продадох... нададох на загуба към 250лв, но нямаше нито нерви, нито повече пари за даване.
                              Като за последно провери четките, ако някоя не допира ротора също може да се получи подобен проблем. Бубината я виж и нея. В краен случей, едно електронно от Карпати и забравяш, но ти препоръчвам да не даваш повече пари... въпрос на избор
                              KTM Fen

Коментар

Направо като го бутам и,не запали ми иде да зема чука от гаража и даго напрвя на сол.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X