Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел.инсталация за МЗ-150тс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Ел.инсталация за МЗ-150тс

Карах на времето едно Карпати. Детска работа. Един приятел имаше МЗ и постоянно ме натискаше за Карпати-то заради запалването. То палеше от 1/4 оборот. Според неговите проучвания, цялата плочка с магнета се присажда в МЗ като се стругова допълнение от старо бутало на ЗИЛ130. Всичко пасвало перфектно.
    Aкълa e кaтo жeнскoтo нepaзпoлoжeниe. Нe ти ли дoйдe нa вpeмe, нe гo и чaкaй!

Коментар

Хайде ако може някой по-подробно да опише как става тази трансплантация,че имам 2 МЗ-та и една стара Ява и ако тръгна да им купувам акумулатори съм много вътре.А иначе щом става от Минск,би трябвало да стане и от Ковровец,какъвто също имам.

Коментар

Ако искаш да замениш твоето с ново електронно ето тук
        http://www.powerdynamo.biz/eng/syste...4/1306main.htm
        , но ако искаш да го караш без акомулатор въобще ...цитирам
        " You may drive without a battery, if you want, you will have to install in that case however a large capacity condenser. There is no need for changes on engine casing."
        т.е. трябва ти по-голям кондензатор
        иначе това струва около 250 евра ...

всичко изглежда така
        Прикачени файлове
        ______2
        Е = MZ

Коментар

Не не от ковровец(вазход) няма да стане теса с чукче а минска е с електроно.
          Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

здрабеите нее толко трудно просто се прави фланец и се чупят старите стоики на статора

Коментар

Остава значи да намеря две електронни за Минск и да ги почвам!

Коментар

Здравейте на мен ми изникна нов проблем.Значи мотора неще да пали,но като го дръпна с друг мотор пали, след това си пали нормално,но на другия ден пак неще да пали нормално, с бутане става въпрос.Като го бутам и спра от колекторната траба където,се свързва с аулспоха тече горивна смес.Дане,би да е затова,че вече е по студено дърпам си смокача,но пак неще.Някои имали си и на идея от какво може да е.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
                  Здравейте на мен ми изникна нов проблем.Значи мотора неще да пали,но като го дръпна с друг мотор пали, след това си пали нормално,но на другия ден пак неще да пали нормално, с бутане става въпрос.Като го бутам и спра от колекторната траба където,се свързва с аулспоха тече горивна смес.Дане,би да е затова,че вече е по студено дърпам си смокача,но пак неще.Някои имали си и на идея от какво може да е.
                  Просто го давиш Сместта е богата. Ако отвиеш свещта и е черна е сигурна индикация.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Черна е но как щесе дави след като при ремонта не съм барал карба.Дане би да е от времето

Коментар

Да не му даваш газ като го палиш?Само дърпаш смукача и ако е добре центрован си пали без газ.

Коментар

Давам газ досега съм няма друг мотор със смокач.Но това с центровката май май .И аз несъм мн сигурен дали е добра.Но преди нямаше проблеми.

Коментар

И аз като взех моя първият път го ритах,ритах и не пали това нещо.Но до нас живее един инструктор и той ми каза ,че при МЗ-тата било така.Като е студен,дърпаш само смукача,риташ и пали.И като го пробвах си запали направо с поглед.Така че пробвай първо това,а след това тръгвай по веригата!Успех!

Коментар

Мерси,ще пробвам но сигурно няма да е неска.

Коментар

Значи пробвах от начало запали както каза ти.Но после огасна и повече не го и запалих.С газ и без газ не пали като спра да бутам и от колекторната тръба тече бенз като за световно,явно проблемът е в карба .А сега даже и с дърпане не пали.

Коментар

риташ двапати без смукач и после го дърпаш но не му даваи газкато почне да припалва тогава му даи но малко ако не стане
                                в карборатора има игла ако не затвара се дави на мен ми беше станало така смених я и се оправи тя се развърта с 13 клуч но не се продава отделно трябва да купиш целия комплект жиглиори тои е 10 лева и сменяш само иглата става от трабант или от друго мз

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X