Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мз Ес150

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мз Ес150

Еми прочети по нагоре какво пише - да почисти хубаво карбуратора . То на мен ми е ясно как и какво да се направи , но явно през клавиатурата не става .

Коментар

Спокойно , аз чета от-до . И понеже разбирам какво е написал и какво се случва с мотора , ти казах че нужда от пепел НЯМА - защото твоят метод помага на задавен мотор . А този в случая - изобщо не е задавен , а жаден . Това е първото . А второто е : намокряне с бензин и слагане на пепел са взаимно ИЗКЛЮЧВАЩИ се едновременно провеждани мероприятия . Сам си направи изводи . Аз приключих .

Коментар

Точно - жаден е , карбуратора не пуска гориво . Точно затова операцията с карбуратора е написана преди това с пепелта . А че се прави само на удавен мотор си в грешка . Мокренето на свещта е с цел да задържи пепелта по нея , без да налива в цилиндъра защото пък може да го удави . Ако приемем че се е справил с карбуратора ,това само ще спомогне по лесно запалване .Естествено че и без тази манипулация ще стане също , но така е значително по лесно и бързо .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X