Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с клапата при Априлия 123 Rotax

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с клапата при Априлия 123 Rotax

Аз мога да ви кажа какво става когато се кара без тази клапа...НИЩО, мотора си върви префектно и в ниски и в високи обороти, карал съм още два таки мотора с клапи и разлика няма, последствия по двигателя също няма.
    Понеже сме на тема Априлии да питам дали на някой му се намира заден спирачен маркуч защото вече поваче от месец търся и не мога да намеря и вече наистина ми се кара.

Коментар

Благодаря колеги! Относно за маркуча колега, не мога да помогна.
      Последно редактирано от viki terzieva; 01-09-12, 14:20. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише ВИНАГИ отделно от глагола - например "не мога"
      [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

И аз имам Априлиа Туарег 125 Ротакс и клапата ми троши буталото 2 пъти и аз я изпилих и сега си е там, не е свързана никЪде и е отворен целият отвор за газовете и моторът няма проблем с високи и ниски Обороти - може и без нея
        Последно редактирано от viki terzieva; 01-09-12, 14:19. Причина: правопис

Коментар

Ако беше едно и също със и без клапа те производителите не биха си оскъпявали моторите с тия клапи, такива клапи само че малко по различни ги има и в колите нарича се диса клапа там
          Ако ти е чупела буталото не е била правилно регулирана колко надолу да се спуска при затворено положение
          Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

На мен ми е необходимо жилото и магнита който движи клапата за ротакс 123 априлиа пегасо.Някой от по разбиращите ако може да разясни кога точно отваря и кога затваря,като замеря с мултицет на 2те кабелчета излиза че на ниски клапата е отворена има 12-13волта напрежение,и като подам газ напрежението пада до 0волта и клапата затваря.аз мисля че трябва да е точно обратно но и на клипа който намерих работи като при мен http://www.youtube.com/watch?v=2ukR-...eature=related.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X