Колеги, работата е следната! Ония ден направих 80 километров преход. Мотора беше звяр. Вчера сменям маслото и ритам.... да ама нееее. Бах го- досега работеше. Свалям свещта да видя искрата, ама я няма. Мамка му пак чукче и наковалня. Почистих го, мерих, чистих и тока дойде. Ритам и пали от раз. Форсирането е идеално. Викам чакай да та пробвам. Газзз! Eдна улица, две, трета и на четвъртата както карах на 3та умря. Стискам абриажа, давам газ, ама няма никой. Седи на ниски обороти и се опитва да гасне. Така обръщам към бокса. Къв бокс бе?! То няма мощност. Седи на ниски и се опитва да гасне, независимо колко газ си дал. И изведнъж както си седи в тоя режим започва да те слуша и се форсира. На следващата улица пак умира. Свещта е бяла, което го отдавам на голямо предварение и прегряване. Мислех, че искрата е нередовна и смених бобината(високоволтовата), ама не е от нея. Чукчето искри, ама кво да го правя(смених 3 нови кондензатора и е все тая). Главният заподозрян беше центровката. Та с шублер, та на око и не и ни. Потроших маховика от сваляне и качване. Върна малко предварението-не ще да се форсира, дам му предварение-прегрява. Не знам вече! Дайте идея от какво е това Нефорсиране. Интересното, че изведнъж, както не ще и започва да се форсира и върви като змей...на следващата улица пак същото. Имах и 2-3 пукания в ауспуха. Какво още да пробвам? Акъл ми не ражда....
Днес бутах 1 километър.....а съм стар Балкановод
Карбуратора го изключвам като вариант(два пъти го проверявам).
Днес бутах 1 километър.....а съм стар Балкановод

Карбуратора го изключвам като вариант(два пъти го проверявам).
Коментар