Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слаб ток Балкан 50

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Слаб ток Балкан 50

Първоначално публикуван от fanfan Преглед на мнение
    Хвърчал ми е маховик преди 25 години май беше .Мина кат фурия към 40 метра и се покатери по една черница.То от постоянно чекане и центровки и капак отдясно не слагахме та,с маховика шега не бива.
    Първото ми сваляне на маховика беше по подобен начин /още нямах скоба/ някъде 1977-78 г.. Развиване на гайката и газ до дупка. Маховика плавно се отдели от оста, зависна за момент в пространството и бавно падна на асфалта. Подскочи около метър и половина нагоре, падна, пак подскочи и тръгна по улицата. Мина към 150-200 метра и накрая го настъпи една кола. Аз стоях като замръзнал и се молех да не се яви пешеходец. После първата ми работа беше като придобия двуколесно първо да си/ми/ направя/т/ скоба. Имах за Балканче, Симсон и МЗ 150. Тази последната още ми стои в гаража, а другите ги дадох на приятели.
    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Ако конусът е наред и гайката е затегната добре, няма да превърти никога дори да няма щифт. Пробвал съм много пъти. Аз центровка по книга не права никога. Винаги пробно. Може би затова имам една заварена свещт за музея.

Коментар

здравейте искам да попитам имам балкан 50 обаче незнам как да му свържа жиците от двигателя с тези на рамата мерси предварително !

Коментар

Първоначално публикуван от delkata02 Преглед на мнение
          здравейте искам да попитам имам балкан 50 обаче незнам как да му свържа жиците от двигателя с тези на рамата мерси предварително !
          С един и същи цвят са,поне при мен е така.Вързваш еднаквите цветове една за друга.
          0888 074 049

Коментар

Малко по-горе в темата има схема, по която може да се ориентира дори премиер и футболен запалянко.
            Ако не можеш, нямаш каквато и да е работа около Балканчето.
            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X