От: Слаб ток Балкан 50

Първото ми сваляне на маховика беше по подобен начин  /още нямах скоба/ някъде 1977-78 г.. Развиване на гайката и газ до дупка. Маховика плавно се отдели от оста, зависна за момент в пространството и бавно падна на асфалта. Подскочи около метър и половина нагоре, падна, пак подскочи и тръгна по улицата. Мина към 150-200 метра и накрая го настъпи една кола. Аз стоях като замръзнал и се молех да не се яви пешеходец. После първата ми работа беше като придобия двуколесно първо да си/ми/ направя/т/ скоба. Имах за Балканче, Симсон и МЗ 150. Тази последната още ми стои в гаража, а другите ги дадох на приятели.
 /още нямах скоба/ някъде 1977-78 г.. Развиване на гайката и газ до дупка. Маховика плавно се отдели от оста, зависна за момент в пространството и бавно падна на асфалта. Подскочи около метър и половина нагоре, падна, пак подскочи и тръгна по улицата. Мина към 150-200 метра и накрая го настъпи една кола. Аз стоях като замръзнал и се молех да не се яви пешеходец. После първата ми работа беше като придобия двуколесно първо да си/ми/ направя/т/ скоба. Имах за Балканче, Симсон и МЗ 150. Тази последната още ми стои в гаража, а другите ги дадох на приятели.

Първоначално публикуван от fanfan

Преглед на мнение

/още нямах скоба/ някъде 1977-78 г.. Развиване на гайката и газ до дупка. Маховика плавно се отдели от оста, зависна за момент в пространството и бавно падна на асфалта. Подскочи около метър и половина нагоре, падна, пак подскочи и тръгна по улицата. Мина към 150-200 метра и накрая го настъпи една кола. Аз стоях като замръзнал и се молех да не се яви пешеходец. После първата ми работа беше като придобия двуколесно първо да си/ми/ направя/т/ скоба. Имах за Балканче, Симсон и МЗ 150. Тази последната още ми стои в гаража, а другите ги дадох на приятели.

.Мина кат фурия към 40 метра и се покатери по една черница.То от постоянно чекане и центровки и капак отдясно не слагахме та,с маховика шега не бива.
.Мина кат фурия към 40 метра и се покатери по една черница.То от постоянно чекане и центровки и капак отдясно не слагахме та,с маховика шега не бива.

Коментар