Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Suzuki RM 125 CDI
Свий
X
-
От: Suzuki RM 125 CDI
Колега благодаря за "Помощта" след 1 месец чакане и въртене отново нямам работеща електроника та дори вече и старата нямам, и съм назад с 30 лева за доставки напред, назад заради тоя така наречен и много добър майстор на електорники и релета Ангел Николов от Сливен....Успях поне да си върна останалите пари 120 лева, който платих уж за направена електроника.Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
Коментар
-
Съжалявам за случилото се колега, късно видях темата , иначе щях да те предупредя за тоя човек Ангел...
Преди време говорихме с него да ми прави звездата , беше му обяснено какво е положението и т.н. , реши да приема звездата и да я ''направи'' , след което седя в него близо месец без да я докоснал , накрая беше надраскал с маркер някакви стойности на плочката на звездата и след 14987394 ми обаждане да видя какво е станало със звездата и дали ще я бъде или не , ми бе заявено ,че ''нямал лак, нямало от къде да го намери , няма да ми я прави" !!!
При предварителните разговори по телефона уж имаше всичко необходимо , че и машини за тестове и не знам си какво , а накрая ме излъга и ми загуби 1 месец от времето, набута ме 2 доставки да си плащам и да седя сума време на тръни дали ще ми бъде върната звездата или не !!
Добре ,че поне ми я върна , иначе не ми се мисли какво щеше да става. С две думи , много некоректен човек , поне към мен и то при положение , че си плащаш всичко !
Най - добрия вариант , който мога да ти предложа е да си вземеш електрониката , ако е в теб разбира се , и да идеш в Гърция ! За същите пари , ще си намериш работеща електроника 2ра ръка ! Има едни пичове в едно селце на 20тина км от границата /тази дето е на Кулата/ , пичовете имат връзки с разни магазини и морги из Гърция и в частност Солун. За звездата ми казаха ,че имам 2 варианта , или да ми я правят или да ида до Солун и да си взема ''нова'' за 80 евро /нова в Ямаха е 833лв/. Пренавиването ми струваше 60 евро и за 1 седмица имах работещ мотор , който и до ден днешен си работи без абсолютно никакви проблеми !Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Ами такъв ми бил късмета колега.Преди да се свържа с него се разтърсих из интернет за въпросния човек и открих в motoforumBG негова тема в която предлага услугите си, има 19 страници само хвалби (явно от подбрани хора) и реших да се доверя.Свързах се с него по телефона и от разговора ми с него не ми вдъхна особено доверие, говори с малко неуважителен тон, но както и да е каза ми, че може да я направи за сумата от 100-120 лева, но трябва да му изпратя всичко от мотора (статор, магнет бобина и електроника) така и направих.3 дни след като получи пратката се обаждам информативно да ми каже дали я е погледнал и дали нещата ще станат, а той ми отговаря, че "още не е отварял пакета, имал много работа и не знаел кога ще стане"...2 дни след разговора ни получавам съобщение от еконт, че имам пратка за получаване и дължа 120 лева, досетих се, че най-вероятно става въпрос за електрониката, защото от него нямаше никакъв отговор, че е готова и ми я изпраща.Взех си нещата от еконт отварям и какво да видя някаква кутийка набързо облепена с карбоново фолио и избиващ силикон от отвора през който излизат кабелите(за съжаление нямам снимка) и си казах "от вън не е добре ама пък може вътре да е направено като хората" слагам я на мотора, ритнах и запали, но радостта ми беше за малко след около 5 секунди мотора загасна и отново проблем, никаква искра към свещта.Свързах се с него и му казах, че отново има проблем, отговори ми да му я изпратя отново, за да види какво става.
Почаках си още 2 седмици, като съм му звънял няколко пъти през това време, дори ми е затварял понякога и в взех да си мисля, че изгорях с 120+ лева както и останалите ми части от мотора.. като се приготвях вече да ходя до Сливен и да го търся въпросния господин.Накрая получих нова пратка с уж нова и работеща електроника, слагам паля и отново ужас, двигателя блъска и прави детонации, няма и помен от звъненето на двата такта, а при подаване на газ заглъхва и не може да вдигне и оборот повече от оборотите на празен ход.Пробвах електрониката и на друг мотор да не би проблема да е от моя, но не и при него същия проблем. Изнервен отново звъня на "майстора" и му обясних проблема и му предложих да ми върне парите, за да си нямаме проблемите защото не смятах повече да се занимавам с него, прекъсна ме с думите "че имал оригинална електроника за мотора и утре щял да ми я изпрати, тя вече трябвало да работи".Реших да се доверя пак, но минаха 3 дни от разговора ни и не получавах нищо, пак ядосан му звъня, и ми вика "братле най-добре ми прати моята електроника, аз ще ти върна парите и да не се разправяме повече", естествено без да се замислям се съгласих, и така приключих взаимоотношенията си с този измамник, за моя радост успях да си върна парите и останалите части от мотора, и изгорях "само" със 30-ина лева за, доставки месец чакане, старата не работеща електроника и доста нерви.Дано повече колеги видят това и не се набутат с този човек.
По-късно ще кача снимки на втората електроника, която получих, и клип с работата на мотора с нея.Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
Коментар
-
Не е лошо да се даде гласност на този проблем, защото нещата изглеждат доста неприятноА Евелин да му мисли, след като предлага такива псевдо майстори на колегите, лятото ще бъде глобен
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеНе е лошо да се даде гласност на този проблем, защото нещата изглеждат доста неприятноА Евелин да му мисли, след като предлага такива псевдо майстори на колегите, лятото ще бъде глобен
/ , иначе аз бях готов да ходя да да го търся и да се разправям, че ми писна /тогава/ !
Не знам , всички живо гледа да те п**бе, въпреки ,че знае ,че не може да свърши работа ! Не е срамно човек да каже ,че не може !
П.п Ей сега се сетих за един разказ на колега от форума, дето си закарал мотора на майстор за ремонт . Първото нещо дето направил майстора е да отвори мануал на мотора и да го прочета , а оня / собственика на мотора / , като го видял си казал ,че тоя е ''пишман'' и нищо не разбира от мотори щом чете мануала и си взел мотора
Както и да е, дано други колеги прочетат и не се набутват излишно като нас !Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Ами не знам колеги, може би трябва да се лепне някъде темата, за да може да я видят повече хора и да не се набутат.
Иначе ето снимки на въпросното чудо второто което получих, и клип с работата която върши....
http://vbox7.com/play:f50600fbd3Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998
Коментар
-
Тези "майстори" ги знаеме , има и още един , закарат му мотор със зацапана свещ /свещи/ , и вместо да смени свеща , реже електрониката /била скапана , зацапвала свещи/ , слага правена от него , и почва една мъка... Лошото при тебе е , че си дал пари почти колкото чисто нова , дано това ти помогне ако не е късно.
http://www.ebay.co.uk/itm/CDI-SUZUKI...item3cde46982dВ НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар