West German motorcycle manufacturer. Founded in 1926.Компания която имала доста победи през 70-те години,но големите пари отишни за японците.Явно в днешни дни германците пак си бачкат.Не я бях срещал досега.Иначе аз останах
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
700cc!..Двутактов!
Свий
X
-
700cc!..Двутактов!
West German motorcycle manufacturer. Founded in 1926.Компания която имала доста победи през 70-те години,но големите пари отишни за японците.Явно в днешни дни германците пак си бачкат.Не я бях срещал досега.Иначе аз останах

като видях 700-те кубика.Мислех си,че най-големите монстъри са моделите на японците съответно:CR,KX500,KTM също имат 500 кубикови и други.В клипа има инфо,даже модели от по стар години,които също не отстъпват.Колеги някой карал ли е такова чудовище?Нека сподели?Благодаря.
Тагове: Няма
-
От: 700cc!..Двутактов!
Като изключим шегата, аз наистина не мога да си представя как би вървял този звяр. Понеже не карам мотори офроуд, да попитам, мощността на това животно не е ли прекалена? Питам защото карам Кавазаки З 1000 и до трета включително цялата мощ е абсолютно неизползваема.
Коментар
-
685cc, 80hp, 101 kg - мотор за мазохистиПървоначално публикуван от Kalinkata Преглед на мнениеКато изключим шегата, аз наистина не мога да си представя как би вървял този звяр. Понеже не карам мотори офроуд, да попитам, мощността на това животно не е ли прекалена? Питам защото карам Кавазаки З 1000 и до трета включително цялата мощ е абсолютно неизползваема.
Gas Gas ec 250
Коментар
-
Зависи от начина по който приижда силата.
Аз карам КТМ 690 4Т в гората на сняг и с повече полу-съединител стават нещата, но е инжекция и можеш да му намамиш картата според условията.
700 2Т май замо за дюни и хил-клаймбинг има смисъл.
Коментар
-
Незнам какво толкова се прехласвате по тоя мотор,тия 80 коня са само на хартия реално са наполовината,нека се сравни тоя мотор с един црф450 на едно мотокрос трасе и ще видите че за един манш ще падне с поне една обиколка.0 8 76 36 8 542
Коментар
-
помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117
Коментар
-
Там са си всичките. Не ги мисли.Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение...тия 80 коня са само на хартия реално са наполовината
Разбира се че ще падне. Основно понеже е прекалено мощен и мощността идва прекалено грубо.Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнениенека се сравни тоя мотор с един црф450 на едно мотокрос трасе и ще видите че за един манш ще падне с поне една обиколка.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Това какво значи ???Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнениеда обесниш?0888794435, 0878171117- VP44 Simulator
Дизел сервиз, BOSCH- VP44, Zexel VRZ (Pajero 3.2DID),комън-рейл.
Суперскан България www.decbg.com
Машинно почистване на DPF/FAP филтър
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар