Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2t мотор глъхне!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2t мотор глъхне!

Карбуратора го отворих, почистих и вече не глъхне , но сега имам много по сериозен проблем. Двигателя ми блокира отворих го и цилиндъра е надран. Мисля, че не може да се шлайфа , може ли някой да ми каже от къде да си поръчам части за моторчето ми (Gas Gas Halley 125).

Коментар

Колега това болче малкото да не е било вярно за маслото и заради него да е блкоирал?

Коментар

Моторът го оправих. Било е от маслото, но не от това от карбуратора ами то е с разделно мазане и има един пропусквател, който се отваря при подаването на ток.
        Токът е спрял и съм го карал без масло и от това е задрало.
        Имам електронен километраж с оборотомер, от него излизат означени кабелчета кое за какво е. Та кабелчето което е за оборотите е откачено, въпросът ми е от къде мога да си изкарам импулс и да си го свържа, за да си имам оборотомер?

Коментар

Колега тия помпички за мазане работят първите 2 години от производството на мотора ,след това е малко рисковано да се кара с тях хихи
          Бих те посъветвал да я изолираш помпичката и да си мешаш бензина сам и няма да имаш притеснения и едно гласче в главата (бачка ли помпичката или не)
          Лично мое мнение е това да се изолира.
          Поздрави.

Коментар

Помпичката съм си я изолирал веднага, след като стана "случката" , сега си пуши обилно. А за оборотомера може ли да ми кажете от къде да си изкарам 2 кабела, през които да протичат импулси съответсващи на оборотите?

Коментар

За обортомера нека Христо каже там не разбирам.
              Правилния вариант си избрал с изолирането !

Коментар

Привет. Ще пиша тук за да не пускам нова тема. Имам подобен проблем с 2т мотор глъхне при високи обороти но само на скорост. Ако нему подаваш газ гасне когато е на свободна или с натиснат съединител. Има един момент след като заглъхне после набира рязко и след време пак заглъхва. Ако някой може да помогне пишете.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X