Обява

Свий
Няма добавени обяви.

2T - ЦИЛИНДРИ, БУТАЛА, БИЕЛИ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: 2T - ЦИЛИНДРИ, БУТАЛА, БИЕЛИ

Колега проблема не е финансов просто ме посъветваха да си взема повреден и сам да си направя ремонт,да му сложа нови лагери и всичко там което е необходимо да стане както трябва.Прочетох доста мнения от хора които са взели уж читави мотори но след седмица се налага да правят ремонт,доста често продавачите ги докарват до добра визия и добра работа на двигателя колкото да продадат мотора.Затова са моите въпроси,сигурно ви ядосват но ме разберете опитвам се да събера информация от първа ръка от хора който са запознати с това.Затова моля помагайте с каквото можете,за да карам собствен мотор това лято.

Коментар

Първоначално публикуван от djoe Преглед на мнение
      Колега проблема не е финансов просто ме посъветваха да си взема повреден и сам да си направя ремонт,да му сложа нови лагери и всичко там което е необходимо да стане както трябва.Прочетох доста мнения от хора които са взели уж читави мотори но след седмица се налага да правят ремонт,доста често продавачите ги докарват до добра визия и добра работа на двигателя колкото да продадат мотора.Затова са моите въпроси,сигурно ви ядосват но ме разберете опитвам се да събера информация от първа ръка от хора който са запознати с това.Затова моля помагайте с каквото можете,за да карам собствен мотор това лято.
      Ето го евтин и повреден.
      http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=161323
      Ето пък тук,даже два мотора,с лек ремонт.
      http://www.cars.bg/m69875

Коментар

Ето още един кошер,блокирал.
        http://www.cars.bg/m66282

Коментар

Има и никасилови ризи, чист крос 2-тактов след 1988 без никасил няма освен РМ-ите те не са с никасил.

Коментар

Мерси колега със намирането на мотор сам ще се справя,искам информация за често срещани по сериозни проблеми при различните марки.Примерно този кошер които си посочил Kawasaki 125 като оставим факта че е блокирал има ли проблеми със скорости,електроника ,съединител слаби места които създават чести проблеми.Или за yamaha примерно чести проблеми скорости и др,относно бутало или риза то на всеки му идва времето.А за хускварната от форума на нея не и трябва ремонт,трябва и нов двигател.Сигурен съм че почти всички стари моторджии във форума имат такива наблюдения за моторите които са карали през годините.Ако се отнасяше за машини като на дядо ми ижето на него и аз си му знам болните места и нямаше да водим за някои сигурно тъпа дискусия.

Коментар

Колега, жалко че не си разбрал смисъла на постовете на Ицо. Със сигурност, той не е търговец и не иска да ти продаде някакъв повреден мотор Просто има много информация във форума относно колеги, дето сами всичко си правят, защото така било правилно и прочие, но накрая нещата отиват до едно и също място............
              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X