Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
    Ива след далавеата с ризниците дай да направим и някаква врътка с ОМВ или Лукоил

ще се съберем доста хора струва ми се
    Eйй умното си е умно бре
    И в тоалетна да го затвориш ще намери кво да яде

Почваме да събираме заявките
    Може да се събереме и 2Т ендуристите та да направиме далавера и с маслото
    DCRT®

Коментар

До: Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Може да се събереме и 2Т ендуристите та да направиме далавера и с маслото
      Ами ние тук вече си правим. Поръчка направо с кашоните
      Иво Георгиев
      Gworkshop

Коментар

От: Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Мотора събира 8 литра , при мен харчи тези 8 литра за 2 часа каране а това са към 50км.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0390.jpg
Прегледи:1
Размер:241.6 КБ
ID:5523500

Коментар

здравейте. колеги имам проблем с едно сузуки 125 рм 93г. на високите не можеше да се изчисти добре. палеше и работеше на ниски и средни добре. започна да цапа свеща хем беше иридиева. от съветите на /разбирачи/ пробвах какво ли не, сменях клапи на смукателя, свещи, променяхме нивото в карбуратора, свалях и дигах иглата. накрая съвсем го разбазикахме. някой може ли да каже колко трябва да е нивото на бензина и има ли някакви изпускателни клапи, само там още не съм погледнал.

Коментар

Първоначално публикуван от aurel Преглед на мнение
            здравейте. колеги имам проблем с едно сузуки 125 рм 93г. на високите не можеше да се изчисти добре. палеше и работеше на ниски и средни добре. започна да цапа свеща хем беше иридиева. от съветите на /разбирачи/ пробвах какво ли не, сменях клапи на смукателя, свещи, променяхме нивото в карбуратора, свалях и дигах иглата. накрая съвсем го разбазикахме. някой може ли да каже колко трябва да е нивото на бензина и има ли някакви изпускателни клапи, само там още не съм погледнал.
            Според мен проблема ти е в изпускателните клапи. Щом на ниски и средни работи добре, а на високи не- значи не отварят напълно. При РМ-ите точно това им е слабото място. Дискутирано е много пъти тук във форума за клапите на РМ-а. Съвета ми е да ги свалиш и да ги почистиш. Аз лично ги почиствам с някакъв разредител. Хубаво е да се прави често. Аз всеки път като го отворя за бутало (на около 5-6 литра изгорено масло) му разглабям и почиствам и клапите Намират се като погледнеш мотора отпред точно над изхода на ауспуха на цилиндъра. Там има едно капаче, сваляш него и ще ги видиш

Коментар

Здравейте нов съм тук и не знам къде да задам своя въпрос , за това ще го задам тук.

Търся схема за Suzuki rm125 1988година как се сглобява целият двигател защото търсих навсякъде и неможах да намеря нищо , благодаря предварително...!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
              X