Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Здравейте,
    някой би ли ми казал каква е приблизителната консумация на гориво на Suzuki RM 125 1988g. Предлагат ми го за 500лв. Трябва ми за планински преходи за развлечение . Безпокои ме ,че ще е много лакoм .
    Последно редактирано от iva_kx; 08-08-07, 21:27.

До: Приблизителен разход на гориво на Suzuki RM 125

Първоначално публикуван от thewizard Преглед на мнение
    Здравейте,
    някой би ли ми казал каква е приблизителната консумация на гориво на Suzuki RM 125 1988g. Предлагат ми го за 500лв. Трябва ми за планински преходи за развлечение . Безпокои ме ,че ще е много лакoм .
    За 500 лв. ще вземеш точно ДАРАК и това ще е последната ти грижа в балкана !
    Колкото до разхода смятам че под 7 няма да падне ама се съмнявам и толкова да падне ако е в "подобаващо" за парите си състояние !
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Верно е ,че не е в перфектно състояние ,но би трябвало за още 500лв. да е стегна и да ми излезе не повече от 1000лв.

Коментар

Не бих лежал на тая кълка ако съм на твое място...
        Частите за старите мотори са по-скъпи от тези за новите в повечето случаи.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Според мен дори едно ЕТЗ би било по-добър вариант да се подготви за балкана с тези пари от колкото такова сузуки
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от thewizard Преглед на мнение
            Здравейте,

средно 9-10/100
            2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
              Според мен дори едно ЕТЗ би било по-добър вариант да се подготви за балкана с тези пари от колкото такова сузуки
              Аз нямам какво да му подготвям , той си е подготвен. Човека ми казва от къде му е зимал бутало и за какви пари (45лв.). Като гледам май само една верига ще му трябва. Човека ми казва ,че е максимално опростен откъм електроника. Безпокои ме само това което казва Димитър "9-10 средно"

Коментар

Колеги отказах го мотора дали за добро незнам. Притесни ме това ,че моторчето дърпа здраво но само във високите обороти ,а за гората си е хубаво мощността да си е по-добре разпределена сред оборотите. Иначе моторчето е усичка но ми се стори доста нервно. Определено не ми трябва крос за гората ,а едно ендуро. То впрочем за баща ми де ,аз си имам Yamaha DT125 и ще продължавам да търся нещо подобно на нея за баща ми. Ако някой има нещо в предвид да пише. Благодаря на отзовалите се по темата.

Коментар

Бих казал че зависи от карането!
                  Може да скочи и над 9/10
                  NO PAIN NO GAME!
                  Kawasaki KMX125 / Jeep Cherokee Sport 2.5i
                  gsm:0887 52 67 55/0878 52 67 55

Коментар

За 125 не зная, но имах RM 250 и при него разходът беше около един резервоар (8л.) на час. Доста вървеше, но и доста харчеше. Не капризничеше много.
                    "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

мога да споделя че като мощност 125 кубика има сила за в гората, но нетрябва да се изпуска от оборот там му е чалъма
                      има голямо предимство заради това че е лек и минава доста безпроблемно през траялски елементи, ако му се сложи един по тежък маховик ще е бомба.

по отношение на разхода мисля че не е по малко от 8 на никой наточен 2Т мотор било то 125 или 250
                      даже по ниските кубици харчат повече защото компенсират липсата на мощ с гориво. не забравяйте че много зависи от жигльорите. колкото и невероятно да ви звучи имах един CR125 който харчехе 5-6 на 100 когато го взех и вървеше учудващо добре, никой не вярваше че може да гори така малко. веднъж му отворих карбуратора и видях че клип-а на иглата е на най-горно положение т.е. най-затворена игла, явно това е било тайната на успеха преместих я на средно положение и мотора стана съвсем друг и като вървене и като разход, за размера на горивния жигльор положението е същото, от 165 на 175 примерно може да промени разхода до 2 литра, разбира се и мощността на мотора. не ви препоръчвам да слагате иглата на затворено положение защото сместта става много бедна и може да си прецакате мотора така.
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Точно такова сузуки имах,нямаше клапи изобщо и вървеше добре само на високи.По неподходящ мотор за ендуро от този не съм карал.Иначе си гореше нормално като за стар кросак.

Коментар

Ивке, що мълчиш по темата ?!
                          Я разкажи за разхода, че на хората не им е ясно !
                          Ендурото и сексът не са шега работа !
                          -------------
                          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                          http://crazy-job.com

Коментар

При мен си беше стечение на обстоятелствата
                            В събота си врътнахме 135 км, и 2 пъти благополучно стигнах до бензиностанцията Е, добре че преди второто зареждане имаше няколко километра спускане....
                            10/100 с чист въздушен филтър
                            DCRT®

Коментар

Ива след далавеата с ризниците дай да направим и някаква врътка с ОМВ или Лукоил

ще се съберем доста хора струва ми се
                              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X