Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с Томос 50 куб.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с Томос 50 куб.

Имам приятел който ремонтира и продава педалетки. При него често съм виждал такива мотори и знам че са много здрави. Има и модели на КТМ със същият двигател.
    Така да гадаем няма как да помогнем. Сваляй пак всичко и снимай наред.

Коментар

От: Проблем с Томос 50 куб.

Сега да подчертя ,че съм ви колежка.

1.Тая гумена гарнитура не е слаган между цилиндър и глава.Не съм толкова глупава сега А е за аупсуха.И тоя ауспух самоделка не е мое дело така е купен мотора.Сори че не съм отбелязала гумата беше сложена по средата м/у 2 тънки гарнитури рабира се.Само гумата ще се стопи.
      2.Освен тази гарнутира какви безумия съм правила не мога да ви разбера.
      3.Проблема е решен-сменени са гарнитурите на цилндъра ,за ауспуха,сегментите и ауспуха.Сега мотора върви както преди.Дърпа яко.

В моя случай сегментите са били износени и единия се е завъртял при чопчето като го слагам.Главата също не е била поставена правилно(посоката).

За маслото ги питах в сръбския форум и ми казаха да ползвам sae 30 15w40.
      Тази марка е много здрава машина вече 3 години нямам никакви проблеми(да чукна на дърво)

Коментар

И много късно пиша отговор,но имах лекции ,после изпити и дори не можах да му се нарадвам още на мотора като го оправих

Коментар

Сега имам друг проблем.Преди мигачите ми и клаксона работеха добре.Обаче като си чистих мотора нещо пипнах ли май кабелите,мигачите не работят правилно

Като дам наляво примерно ми работят 3те ,а надясно друия 1 и клаксона ми не работи сега.
          Гледам тука схемите,но нещо не разбирам
          Какво трябва да погледна? Не че го карам в града,но искам и тях да ги оправя.
          Тука има снимка на схемата: http://tomos-koper.mojforum.si/tomos-koper-about5.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X