Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Части за Сг250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Части за Сг250

Търся заден калник за Cr250
    sigpic

Коментар

Дали можете да ми дадете приблизителни дани за разхода на тези мотори много ми се иска да се пробвам с двутактов мотор но ме плаши това дали лезервогара има достатъчен запас за да речем 150 км всичко на тази тема ще ми е от полза

Коментар

За 150 км два резервоара.Много зависи как караш и колко газ даваш,но тези мотори бавно не вървят.Той си иска обороти,обаче много е кеф и звука му е много готин.Обаче си горят едно 10 на 100 че и отгоре.Като излизаме нашата група тези с 2-тактовите все в раниците по 5 литра си носят.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          За 150 км два резервоара.Много зависи как караш и колко газ даваш,но тези мотори бавно не вървят.Той си иска обороти,обаче много е кеф и звука му е много готин.Обаче си горят едно 10 на 100 че и отгоре.Като излизаме нашата група тези с 2-тактовите все в раниците по 5 литра си носят.
          Да не са 125-ци,защото 250-2т харчи по малко.

Коментар

Сега, при тези условия моя CR250 дава 8-9/100 разход. Тубичката с бензин в раничката е задължителна.
            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от kortex Преглед на мнение
              Сега, при тези условия моя CR250 дава 8-9/100 разход. Тубичката с бензин в раничката е задължителна.
              Абе кеф цена няма наливаш си бензин и8 газ.Носиш си 3 литра а като ги налееш ше му мислиш

Коментар

Здравей те търся капак за суединителя и водната помпа за хонда цр250 от 84 г до 91г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X