Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маслото в двигателя!!!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Маслото в двигателя!!!

оффф стига стая тема неможе да ми гори масло!!!Работата е там че трябва дасипвам масло когато мотора е бил запален а не като е стоял няколко часа без да се пали !!Това е цялата работа.

Коментар

Ами като си запалил мотора, покарал си го, първото нещо което се случва с маслото, е че му се променя вискозитета, представи си каква е разликата между маслото от хладилника и ако сложиш същото масло в тигана(много груб пример ама...). Второ след като си карал маслото е покрило всички части до които има контакт, ето защо се препоръчва маслото да се мери 1-2 минути след като изгасиш двигателя, нивото трябва да е между резките мин. и макс., или горе-долу по средата на прозорчето. И все пак не разбрах коя година е мотора и защо не погледна мануала, който прикачих като линк в предишното си мнение, там всички тези въпроси са обяснени с текст и картинки.

Коментар

Да всичко е наред утре ще си купа масло старото ще го изхвърля и ще налея 750мл ново масло но след като мотора поработи ще провера до каде е!!!И това е може да заключвате темата.

Коментар

Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнение
          оффф стига стая тема неможе да ми гори масло!!!Работата е там че трябва дасипвам масло когато мотора е бил запален а не като е стоял няколко часа без да се пали !!Това е цялата работа.

Като чета и ми идва да се застрелям особено след
          Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнение
          оффф стига стая тема неможе да ми гори масло!!! ................
          Как ми се иска да е невъзможно двигателя да гори масло ама нанайси . Няма значение кога ще сипеш маслото. Единствено е добре да е загрял мотора и да е покаран по възможност преди да източиш старото масло. След като двигателя е поработил маслото е добре разбито и изтича по лесно , но естествено пак му трябва време да се събере в най-ниската точка, където е пробката. Ако не искаш помощ тук не я търси. Ама повече недей писа такива неща

Коментар

Да прав си спокойно аз с оправих с маслото.Може да се заключва.

Коментар

Първоначално публикуван от bascho Преглед на мнение
              Като чета и ми идва да се застрелям особено след Как ми се иска да е невъзможно двигателя да гори масло ама нанайси . Няма значение кога ще сипеш маслото. Единствено е добре да е загрял мотора и да е покаран по възможност преди да източиш старото масло. След като двигателя е поработил маслото е добре разбито и изтича по лесно , но естествено пак му трябва време да се събере в най-ниската точка, където е пробката. Ако не искаш помощ тук не я търси. Ама повече недей писа такива неща
              А и да не говорм, че двутактовият мотор е нормално да гори масло, е не и това във скоростите, но то няма и шанс да стигне до буталото, за да изгори

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev Преглед на мнение
                А и да не говорм, че двутактовият мотор е нормално да гори масло, е не и това във скоростите, но то няма и шанс да стигне до буталото, за да изгори
                Гори си го и още как, ако семерингите на вала са заминали
                Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X