Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ямаха ТДР 125 , Y.P.V.S

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Ямаха ТДР 125 , Y.P.V.S

Колега Speedrifter, явно ще излезе,че при всеки мотор идва индивидуално спрямо това какво си правил по-мотора,поне така си го обяснявам аз. Правил ли си нещо по мотора за да го ''подбутнеш'' малко и какво? Аз лично съм сменил пинионите, като стандартно съм с 16 преден и 57 заден, но в момента съм с 15 преден, имам и 14 зъба преден, но разхода се вдига доста, максималната скорост при мене пада на точно 100км/ч по гпс на равно, и първата става практически неизползваема. Става адски къса.

Колкото до колегата с Ктм-а ако не ме лъже паметта твоя мотор е в порядъка на 38 до 42 коня , срещу 30 коня за моя мотор (който е и по-тажък) , явно от там идва разликата в настройката на клапата и това как тя се отразява на мотора.
    П.п би ли споделил какво си направил по въздушния филтър малко по-подробно и какво влияние оказва върху мотора, Щя съм ти много благодарен.

Поздрави на всички!!!
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

От: Ямаха ТДР 125 , Y.P.V.S

На мотора съм му сложил пиньони и верига едра стъпка 520 в съотношение 13/48.
      Със спортен ауспух е и малко сме обогатили горивната смес ( така е по-добре за двигателя и върви малко повече )
      Последно редактирано от speedrifter; 16-08-11, 16:00.
      Yamaha WR 200

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X