Здравейте искам да попитам за едно нещо.Имам мотор Ямаха уз 250 2т и ми гори 10-11 на 100 можели по някакъв си начин да намаля разхода да го бутна до поне до 8 моляви помогнете може ли да е карбуратора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подобрения по мотор
Свий
X
-
От: Подобрения по мотор
Можеш да го намалиш , като смениш състезателния мотоциклет с туристическо ендуро. Пълният резервоар на този мотор е предвиден да стигне за един манш/30-35мин./ , това е разход между 13-18л. , зависи колко си добър. Твоят разход е нормален , можеш да го намалиш с по-малък карбуратор ,така освен горивото ще се намали и въздуха , и ще се запази нормалната горивна смес , но ще се намали задължително и мощността. Всякакви други промени по горивната смес с цел икономия на гориво ще доведът до блокиране на двигателя.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
-
Има опасност. Всъщност при този вид мотори - има опасност от всичко.
Ако ти е проблем разхода - продавай мотора и взимай друг.
Това което правиш в момента е да питаш има ли начин да сложиш малък сутиен на едрогърда мадама, понеже големите сутиени са ти скъпи. Има начини, но всичките са кощунствени, а повечето са и опасни за здравето и. Сменяй мадамата.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Приятел не ти ли омръзна да пишеш само глупости,във всяка тема праскаш по някой бисер за твоят разход,ей ще си скъсаш г.за само и само да натрупаш точки за пускането му в продажба във форума,писах ти и във другата тема как ще си намалиш разхода но явно не си ме отразил,не разбра ли че и чисто нов двигател да му сложиш под 10 никога няма да падне.Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнениеЗдравейте искам да попитам за едно нещо.Имам мотор Ямаха уз 250 2т и ми гори 10-11 на 100 можели по някакъв си начин да намаля разхода да го бутна до поне до 8 моляви помогнете може ли да е карбуратора
Коментар
-
еми съжалявам но съм такъв и не ми трябват точки просто дося съм карал 50 кубиков мотор и е харчил много малко и за мен това е много и за това се интересувам как мога да го намаля та каче недей само да ме обвиняваш като видиш че питам за това подминавай темата не е нужно да пишеш глупости има хора който пишат по това което съм съм дал да пишат за това ме извини
Коментар
-
а да ти кажа че в една друга публикация ми казаха че може да е карбуратора или нещо друго а значе не може да харчи 10 на 100 при бавно каране такаче ти си направи изводитеПървоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеE как да не пиша като ми прави впечатление че пускаш трета твоя тема за един и същи проблем,който и господ не може да ти помогне да си свалиш горенето под 10,и още в пет различни теми пишеш пак за същият проблем.
Коментар
-
Желая ти успех във регулирането и да не забравиш да пишеш какви резултати си постигнал.Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнениеа да ти кажа че в една друга публикация ми казаха че може да е карбуратора или нещо друго а значе не може да харчи 10 на 100 при бавно каране такаче ти си направи изводите
Коментар
-
Пич като гледам че си си купил 250 кубикова чистокръвна резачка с цел нисък разход - определено си правим изводите.
Прави си я каквато си искаш - буталните групи вече не са по 500 лева като едно време, ще се намери и за по-малко пари, коляновите валове и тях народа се научи да ги прави, тъй че действай смело.
Ще смъкнеш половин литър разход на сто километра, за има-няма 50 000 километра ще избиеш цената на един ремонт

Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Еми, аз ще ида до майстор, пък ще видим той какво ще каже и ще ви кажа какъв е резултата
Последно редактирано от viki terzieva; 04-07-11, 22:06.
Коментар
-
Според мен пробвай така, както казваш, ако не стане нищо, махни този мотор и си вземи нещо по-малко или 4т и не се занимаваЙ с глупости.

Последно редактирано от viki terzieva; 04-07-11, 22:05.Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
Коментар
-
Добре, ще взема вашите мнения предвид, така че мерси все пак за изразяванията
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар