Здравейте искам да попитам за едно нещо.Имам мотор Ямаха уз 250 2т и ми гори 10-11 на 100 можели по някакъв си начин да намаля разхода да го бутна до поне до 8 моляви помогнете може ли да е карбуратора
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подобрения по мотор
Свий
X
-
От: Подобрения по мотор
Можеш да го намалиш , като смениш състезателния мотоциклет с туристическо ендуро. Пълният резервоар на този мотор е предвиден да стигне за един манш/30-35мин./ , това е разход между 13-18л. , зависи колко си добър. Твоят разход е нормален , можеш да го намалиш с по-малък карбуратор ,така освен горивото ще се намали и въздуха , и ще се запази нормалната горивна смес , но ще се намали задължително и мощността. Всякакви други промени по горивната смес с цел икономия на гориво ще доведът до блокиране на двигателя.В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода
-
Има опасност. Всъщност при този вид мотори - има опасност от всичко.
Ако ти е проблем разхода - продавай мотора и взимай друг.
Това което правиш в момента е да питаш има ли начин да сложиш малък сутиен на едрогърда мадама, понеже големите сутиени са ти скъпи. Има начини, но всичките са кощунствени, а повечето са и опасни за здравето и. Сменяй мадамата.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнениеЗдравейте искам да попитам за едно нещо.Имам мотор Ямаха уз 250 2т и ми гори 10-11 на 100 можели по някакъв си начин да намаля разхода да го бутна до поне до 8 моляви помогнете може ли да е карбуратора
Коментар
-
еми съжалявам но съм такъв и не ми трябват точки просто дося съм карал 50 кубиков мотор и е харчил много малко и за мен това е много и за това се интересувам как мога да го намаля та каче недей само да ме обвиняваш като видиш че питам за това подминавай темата не е нужно да пишеш глупости има хора който пишат по това което съм съм дал да пишат за това ме извини
Коментар
-
Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнениеE как да не пиша като ми прави впечатление че пускаш трета твоя тема за един и същи проблем,който и господ не може да ти помогне да си свалиш горенето под 10,и още в пет различни теми пишеш пак за същият проблем.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Iordan96 Преглед на мнениеа да ти кажа че в една друга публикация ми казаха че може да е карбуратора или нещо друго а значе не може да харчи 10 на 100 при бавно каране такаче ти си направи изводите
Коментар
-
Пич като гледам че си си купил 250 кубикова чистокръвна резачка с цел нисък разход - определено си правим изводите.
Прави си я каквато си искаш - буталните групи вече не са по 500 лева като едно време, ще се намери и за по-малко пари, коляновите валове и тях народа се научи да ги прави, тъй че действай смело.
Ще смъкнеш половин литър разход на сто километра, за има-няма 50 000 километра ще избиеш цената на един ремонтИздъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Еми, аз ще ида до майстор, пък ще видим той какво ще каже и ще ви кажа какъв е резултатаПоследно редактирано от viki terzieva; 04-07-11, 21:06.
Коментар
-
Според мен пробвай така, както казваш, ако не стане нищо, махни този мотор и си вземи нещо по-малко или 4т и не се занимаваЙ с глупости.Последно редактирано от viki terzieva; 04-07-11, 21:05.Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
Коментар
-
Добре, ще взема вашите мнения предвид, така че мерси все пак за изразяванията
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар