Някой може ли да ми каже как да си риголирам клапите че нещо маи не са наред.Неможе да се ицеди до край и почва да прекасва.Или пак ако някой знае от какво е това нека помогне.10x
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Yamaha Power Valve System (YPVS)
Свий
X
-
не сам ги свалял да вида как са.Ще ги отворя за да погледна какво е положението.Ще пробжам и с друга машинка ако трябва,но целия проблем е там.Първо мислех че е от карбуратора но след като го изчистих пак е сащото положение.А нова клапа или машинка дали мога да си закупя от някаде?
Коментар
-
Аз имам един мотор за части, но трябва да погледна какво точно ми е останало. Клапата е една и съща при Ямаха Дт125, Рд125 и 350, при последната имаше значение лява или дясна но съм забравил вече, един приятел имаше и ги сравнявахме.
Я обясни какво точно става, над определени обороти прекъсва, така ли?
Коментар
-
да над опредилени обороти почва да прекъсва и неможе да се изцеди до краи.Незнам над колко оборота става това че жилото на обортомера ми се скаса но прекасва.Незнам от какво е но не е от карбуратора.Ако имаш представа от какво е помогни ми че много ме ядосва;-).Пак провери за моторче за клапите.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkovсваляй цилиндъра и ги чисти
може да пробваш да ги извадиш и без да го сваляш ама е по рисковано и няма да стане много добре
Коментар
-
Тук ме хвана неподготвен, но съм сигурен че зависи какво и е развалено, при положение че тя е със серво моторче "развалянето"и трябва да се състои в счупване на зъбните колелца вътре което е непоправимо. Е не точно, по-скоро икономически неизгодно, но може и електрониката да е заминала, тя е една черна кутийка над карбуратора, на един с РД350 му беше изгоряла точно тя. Преди време щеше да взема мойта, но нещо май я нагодиха, не знам жичкаджийските работи не ги разбирам.
Коментар
-
помощ за 2T екстри - Power Valve)
Така да питам на моита Яамаха Дт 125 за какво и служи ускорителната клапа и некфа клапа за некфи газове и ми казаха че така по трудно мога да прецакам двигатела отговорете ми ако може разбира се))
[url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар