Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с електрониката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с електрониката

Не колега,не съм от Стара Загора,от Благоевградския район съм..блгодаря ви за съветите

Коментар

Тази сутрин реших пат да преритам ровляка да видя да не би да е размислил да запали и значи какво стана - ритнах го някой път и аха да запали и откаже..по едно време чух някакво превъртане и веднага зацепих какъв е проблема,свалих магнита и гледам там тая шпонка ли е как да я нарека дето зацепва между вала и магнита изпотрошена и леглата дето стои всичко разбито,а аз искам да запали Ходих при един стругар дето ги прави тия неща и дано всичко да се вкара в ред

Ето снимки на вала и магнита
      Прикачени файлове

Коментар

Значи по моята електроника никой не можа да помогне.Карах я кЪде ли се,София,Севлиево,тук в Ловеч и не и не.И един ден един мои приятел вика утре ти праим мотора.......и на другия ден идва с магнет от пусков на трактор....тоЧно след 30 мин мотора запали и вЪрвеше перфектно.
        И междо другото моя sachs е абсолиутно сЪщия като твоя,само че доста по запазен.Ако имаш вЪпроси пиши на скаип big_boss9401 че тук не влизам.

Коментар

Значи моя проблем се реши най после фрезоваха на ново оста и магнита и вече няма нито чукане нито щтракане,ще се радвам ако за в бъдеще мога да помогна на някой с подобен проблем (не го пожелавам на никой) благодаря на всички които писаха по темата! Поздрави!!!

Коментар

аз имам хонда мтх 80 и аз имам проблем с тоците първо правеше проблеми докато си вървеше и заглъхва, спира тока към лулата и след няколко минути се оправяше докато не се прецака напълно мисля че е от електронното запалване защото сложих от скутер запали но не може да се изфорсира моля за съвети много ми се кара

Коментар

Карай го на някой жичкаджия да го погледне,питай дали няма някакъв варянт да се "присади" някакво друго електронно.. кажи от къде си,за да може някой да те упъти към кого да се обърнеш,Успех!

Коментар

мерси за съвета от Казанлък съм, бяха ми казали за някакъв човек от Стара Загора който се занимавал с такива работи, но и пък и взимал много скъпо и може да не го направи добре, ако знаете някои казвайте

Коментар

Виж колегата HowHigh той знае човек от Стара Загора който може да помогне,но да не би да става въпрос за един и същи майстор дето спомена,Успех и пиши,ако има развитие

Коментар

Мерси за инфото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X