Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с електрониката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Проблем с електрониката

значи моторьт ми е марка sachs 70 кубика.проблемат е там че пали идеално обаче като го покарам малко няма значение колко някои пат карам цял ден друк пат 30 минути и мотора си губи тока .тоест до свеща няма ток и като загуби тога може след 10 минути мойе и цял ден да мине ритам мотора и тои пали се едно нищо не му е имало.някои пат като огасне някои приател ме бутне и измине теи малко растояние и запали .... но друк пат този номер нестава.моля ви помогнете че идва лято и оставам без мотор. от какво може да е и имали някаде кадето продават части за sachs.

От: проблем с електрониката

Тези номера,най-често ги прави бобината.Вземи една от някой работещ мотор и пробваи.
    Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Първоначално публикуван от yaha_yamaha Преглед на мнение
      Тези номера,най-често ги прави бобината.Вземи една от някой работещ мотор и пробваи.
      По-добре първо да се научи да пише правилно. За такива постове директно жълт картон трябва да се дава.

Коментар

сменях бобината, не става ..

Коментар

От: Проблем с електрониката

"Студена спойка" - не прави добра връзка някаде, я в някой куплунг я някой елемент в електрониката - по лошият вариант...
          Прегледаи и почисти всички контактни плошадки на куплунзите, електрониката, вътре в ключетата... Преглрдаи проводниците - ако някои е с прекъсната изолация може да укасява на корпус....

Коментар

Аз нищо неоткривам Всичко проверих кабел по кабел :х....всичко пробвах само електрониката дето е под магнета остана защото там е покрито с смОла и нищо не може да се разбере.И сега си свалих електрониката и я пращам на Севлиево на някакав маЙстор дано тоЙ успее да я направи, защото няма какво друго да е.

Коментар

Добре ще е да пробваш с електроника от същия модел ако успееш да намериш....
              Иначе в София има човек дето ги прави, мисля че във форума е споменат на доста места.

Коментар

Здрасти колега, за кой точно модел на Sachs става въпрос? За този с 5 скорости с водното охлаждане ли?

Коментар

ЗнАчи с 5 скорости е но е въздушно охлаждане.

Коментар

Има ли развитие по въпроса колега?Интересно ми е да споделиш в какво ще да е била причината,защото и аз имам подобен проблем с тия електроники и сам вдигнал ръцете и не знам на къде да фаштам моя проблем е че от ниски към високи обороти като ускорявам и се получава някакво придърпване и много сериозно щтракане ли или по скоро чукане..преди тва един 'майстор' уж пренавива намотките дето са долу на магнита ама се чудеше дали са толкова колкото трябва да са,но все пак запали и сега проблема му е въпросното чукане. Ще съм благодарен на всеки който може да помогне с малко акъл.. за малко да забравя че е с комутатор от карпати.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01162.jpg
Прегледи:2
Размер:179.9 КБ
ID:5303921
                    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC01163.jpg
Прегледи:2
Размер:185.7 КБ
ID:5303922

е тва е мойто саче

Коментар

Еее..айде бе хора никой ли няма идея от къде може да идва проблема,четох доста из форума и съм сигурен че много от вас могат да изразят мнение по въпроса,но не разбирам защо никой не иска да помогне..

Коментар

Трябва да се премери.Никои неможе да ти каже тук във интернета
                        какво му е на твоя мотор.

Коментар

Какво трябва да се премери,за кое имаш в предвид? Значи сега последно го отваряхме тия дни да не би някоя скорост да прави мизерии или да няма вътре нещо счупено та да тропа така,ама на,нема нищо,всичко вътре в двигателя си е 6+ даже,зъбните колела са наред скоростите също,няма нищо изронено и така проблема отива само към токовете нещо Разликата от преди и сега е само че сега не иска изобщо да запали след като го затворихме ..не знам какво му стана на пущинеца,ритахме,бутахме,дърпахме и не иска и не иска,взе да пука да тряска,но не иска да запали и тва е..

Коментар

Махнете въздушния филтър и пробвайте.
                            Yamaha WR 200

Коментар

Ако си от Стара Загора мога да ти кажа майстор който само с електроника за мотори се занимава и със сигурност ще ти помогне.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X