Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко помощ за КТМ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Малко помощ за КТМ

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
    Тогава , търсете причината другаде , КТМ-а който карам (ЕХС 250 2т.'05) в комбинация 13-50 , на 4-та се вдига ... но е след основен ремонт(бутало,лагери и семеринги на колянов вал,нов резонатор и вата в заглушителя) преди 43 моточаса,кара се само със 98 или 100 октанов бензин ...така че сещайте се !
    Малко ми е проблем да кача снимки,за да видим дали е същия модел.Този не мога да го вдигна без съединител.Навремето карах ЧЗ250крос.Имам чувството,че то вървеше повече.Ама тва беше преди 30 години.А иначе двигателя работи перфектно.Пали много лесно.Не ми се иска да вярвам,че е сдухан.Ако не ти е проблем кчи една снимка на твоя,да видим дали си приличат.

Коментар

Под лоста на скоростите има редица цифри,това е номера на двигателя и модела напиши ги за да знаем коя година е за да ти се помогне.Защото за всеки модел има различни настройки на клапата на ауспуха ,обикновенно от там е заглъхването на КТМ,дори и при добре настроен карбуратор.А за ремонт имай предвид че когато всичко му ново доста трудно се рита нищо че е двутактов.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:ktm24.jpg
Прегледи:1
Размер:203.7 КБ
ID:5262992Този е на един приятел(в момента нямам снимки на моя), това е SX 250 '06 , и дори върви повече от моя (защото е кросов) ,разликите са в двигателя и основно в поведението на машината като цяло ,рамата му е малко по-олекотена ,по-малък резервоар, задно колело 19" вместо 18 ,външния вид е един и същ .
        "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
          Под лоста на скоростите има редица цифри,това е номера на двигателя и модела напиши ги за да знаем коя година е за да ти се помогне.Защото за всеки модел има различни настройки на клапата на ауспуха ,обикновенно от там е заглъхването на КТМ,дори и при добре настроен карбуратор.А за ремонт имай предвид че когато всичко му ново доста трудно се рита нищо че е двутактов.
          Май нещата не са розови.Клапа на аупуха просто липсва.Приятеля ми е свалял ауспуха за да го почисти.Буталото му се е видяло поиздрано.Ритането не е като при симсон,но не е и особено трудно.Та отиваве към ремонт.Имаш ли представа за цена на цилиндър и бутало к-т.

Не можах да видя номер под лоста.Утре ще му ударим една пароструйка.

Коментар

Първоначално публикуван от fill Преглед на мнение
            Май нещата не са розови.Клапа на аупуха просто липсва.Приятеля ми е свалял ауспуха за да го почисти.Буталото му се е видяло поиздрано.Ритането не е като при симсон,но не е и особено трудно.Та отиваве към ремонт.Имаш ли представа за цена на цилиндър и бутало к-т.

Не можах да видя номер под лоста.Утре ще му ударим една пароструйка.
            В понеделник ще ти дам отговор за цените но по-добре да нее цилиндъра че той е скъпичък.Мотоциклета на горната снимка е 2004-2005г. от 2006г. тръгва първата плоска рама на КТМ а от 2008 втората по-широка плоска рама.

Коментар

Първоначално публикуван от ЖОРО ПАШОВ Преглед на мнение
              Мотоциклета на горната снимка е 2004-2005г. от 2006г. тръгва първата плоска рама на КТМ а от 2008 втората по-широка плоска рама.
              Абе...аз подозирах че е така ,с таа "тръбна рама" , момчето е "подмладило" малко мотора като го е продавал на нашия човек , ама стават такива работи пък ...важното е че е стрела...
              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Някой знае ли цената на цилиндър и бутало к-т за КТМ?

Коментар

Какъв КТМ?

Коментар

Първоначално публикуван от Emil Manev Преглед на мнение
                    Какъв КТМ?
                    250сс,двутактов.Предполагам е 2003-2005г.Кофтито е,че неможах да открия никави данни нито по рамата,нито по двигателя.При първа възможност ще кача снимки.Определено е по стар от този в пост №18.

Коментар

ЗдрАВЕЙ.
                      Аз карам същият КТМ от пред сам с 12 от зад 49 и споко си трагвам на 2ра скорост.

Коментар

Номера можеш да го намериш от пред пред резервоара под тройника.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                        X