Да се представя първо -  казвам се Калин и съм от Варна на 25 г.
Преди няколко дена си закупих Кавазакито 91г. и започнах да го разглобявам, защото исках да му видя състоянието, а и имаше някои видими кусури.
Първото което забелязах беше че зъбаците са се износили, но си казвам то това е консуматив и ок Вече са поръчани нови от NHM (Mady in Bulgaria)
 Вече са поръчани нови от NHM (Mady in Bulgaria) 
Второто което ми направи впечатлени след като го купих вече беше, че от вала където е малкия зъбак тече масълце. И си викам семеринга - поправима за малко пари 

После гледам и - оххоооо той единия кол протекъл. Казвам си поправимо е и това (понеже скоро бях чел във форума за предницата) и веднага бягам до МОТО БУМ-а и си купувам семеринги на Vesrah и масълце за предници Motorex 5W , ( Тука може би трябва да вмъкна - ако някой ми каже колко масло се сипва на кол получава биричка и кебапчета )
 )
Ако се обърне снимката е левия кол.

Отварям си аз филтърната кутия свиркайки си и какво да видя :

Ами тя била по празна и от джоба ми в края на месеца

Почвам да питам по фирмите за филтър и се оказа че няма никъде. За това отново до МОТО БУМ и поръчка ни филтър TWIN AIR, който ще дойде след около 2 месеца понеже към края на месеца щели да правят поръчка. Е казвам си какво пък толкова и без това няма лев да правя всичко на един път ще почакам.
Накладките бяха тотален дроб и тях трябва да сменя. Най вероятно и лагери ще трябва да се сменят :
След като видях тази картинка , но може и да греша понеже нямат никакъв луфт и се връткат добре (дано да греша).
В общи линии е това . Ако излезе и друго ще продължа темичката.

Сега мотора е в това състояние и чака части

Мисля че имаше колеги от Варна с KDX-сове и ако имат желание да ми помогнат с някой работи по мотора с удоволствие бих ги приел . Разбира се всичко се заплаща и се полива с биричка , защото иначе не върви работата.
. Разбира се всичко се заплаща и се полива с биричка , защото иначе не върви работата.
А и да не забравя, някои да ми помогне да прегледаме KIPS-a. Ако е наред само да го освежим.
Направо и тука ще напиша че турся вата за ауспуха. Някой ако има и може да ми продаде да свирка.
Някой ако знае от къде във Варна мога си купя хуба грес да каже или в най-лошия случай да каже от каде да си поръчам от БГ.
По принцип съм технически грамотен човек и горе долу се справям и сам с нещата. Където е по сложно на майстор или пробвам сам със страх че мога да патя после.
Ако не съм подредил темата както трябва извинявам се - нов съм във форума и те първа ще почвам с темичките.
					Преди няколко дена си закупих Кавазакито 91г. и започнах да го разглобявам, защото исках да му видя състоянието, а и имаше някои видими кусури.
Първото което забелязах беше че зъбаците са се износили, но си казвам то това е консуматив и ок
Второто което ми направи впечатлени след като го купих вече беше, че от вала където е малкия зъбак тече масълце. И си викам семеринга - поправима за малко пари

После гледам и - оххоооо той единия кол протекъл. Казвам си поправимо е и това (понеже скоро бях чел във форума за предницата) и веднага бягам до МОТО БУМ-а и си купувам семеринги на Vesrah и масълце за предници Motorex 5W , ( Тука може би трябва да вмъкна - ако някой ми каже колко масло се сипва на кол получава биричка и кебапчета
 )
 )Ако се обърне снимката е левия кол.
Отварям си аз филтърната кутия свиркайки си и какво да видя :

Почвам да питам по фирмите за филтър и се оказа че няма никъде. За това отново до МОТО БУМ и поръчка ни филтър TWIN AIR, който ще дойде след около 2 месеца понеже към края на месеца щели да правят поръчка. Е казвам си какво пък толкова и без това няма лев да правя всичко на един път ще почакам.
Накладките бяха тотален дроб и тях трябва да сменя. Най вероятно и лагери ще трябва да се сменят :
След като видях тази картинка , но може и да греша понеже нямат никакъв луфт и се връткат добре (дано да греша).
В общи линии е това . Ако излезе и друго ще продължа темичката.
Сега мотора е в това състояние и чака части
Мисля че имаше колеги от Варна с KDX-сове и ако имат желание да ми помогнат с някой работи по мотора с удоволствие бих ги приел
 . Разбира се всичко се заплаща и се полива с биричка , защото иначе не върви работата.
. Разбира се всичко се заплаща и се полива с биричка , защото иначе не върви работата.А и да не забравя, някои да ми помогне да прегледаме KIPS-a. Ако е наред само да го освежим.
Направо и тука ще напиша че турся вата за ауспуха. Някой ако има и може да ми продаде да свирка.
Някой ако знае от къде във Варна мога си купя хуба грес да каже или в най-лошия случай да каже от каде да си поръчам от БГ.
По принцип съм технически грамотен човек и горе долу се справям и сам с нещата. Където е по сложно на майстор или пробвам сам със страх че мога да патя после.
Ако не съм подредил темата както трябва извинявам се - нов съм във форума и те първа ще почвам с темичките.

Относно предницата прегледай тази тема
 Относно предницата прегледай тази тема  

Коментар