От: Всичко за Honda cr125 !!!
Извинявам се но знаете ли от кЪде мога да си намеря кори за хонда цр 125 1999година
Извинявам се но знаете ли от кЪде мога да си намеря кори за хонда цр 125 1999година
Понеже не съм още много на вътре с нещата искам да попитам :Купих си чисто нов оригинален цилиндър от америка за моя ЦР 125 2002г. ...естествено размер (А) ,но диаметъра е 53.96 и от там идва смехът...По магазините няма кой да ми даде бутало понеже най-малкото което ми предлагат е 53.93 а то ще да е прекалено стегнато. В сайта на вертекс видях ,че между цилиндера и буталото трябва да има луфт 0.06 или за 54.00 цилиндер трябва 53.94 бутало което ме навежда на мисълта ,че за моя цилиндер трябва 53.90 бутало ,а аз такова не съм виждал до сега. Интересното е ,че със стандартно бутало от бултрако хонда което е 53.85 работи и варви. Щом работи и варви значи не трябва да се притеснявам от луфта който е 0.11 и някой казват ,че е голям. Нека някой да помогбе ,понеже не ми се дават цял живот пари за някакво си бутало от бултрако кадето не му знам и марката и струва една камара пари
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар