Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бутало МТХ-125

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Бутало МТХ-125

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
    моя мотор има едно особенно тракане от какво може да е това като дам повече кас се усилва тракането а и не дарпа както преди
    Добре кажи ти как би отговорил на този въпрос? То тракането може и да е в главата ти . Конкретизирай малко и давай по-малко КАС
    Иво Георгиев
    Gworkshop

Коментар

извинявам се
      ми тракането е в цилиндара
      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

имаше едно ендуро и то по сштия начин тракаше и като го отвориха буталото се беше посвило свали буталото и цилиндара и ще се види

Коментар

До: Бутало МТХ-125

а колко пари струва буталото със сегментите защото трябва и аз да купувам а и също така се интересувам и от статор за този

това е първия и последен пост който ти редактирам от латиница на кирилица
          Димитър
          Последно редактирано от Димитър; 09-04-08, 12:09.

Коментар

Това бутало е зле, ама много зле. Толкова е износено че цялото е в нагар защото изпуска компресия дори и от вътрешна страна. Това че му стоят линийките за мазане не е критерии за износване. Плюс това след определени часове материала има умора и се пука или чупи. Не се чуди а направо слагай ново
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
              Това бутало е зле, ама много зле. Толкова е износено че цялото е в нагар защото изпуска компресия дори и от вътрешна страна. Това че му стоят линийките за мазане не е критерии за износване. Плюс това след определени часове материала има умора и се пука или чупи. Не се чуди а направо слагай ново
              Кики го е сменил буталото - мотора е в мен обаче

Коментар

И аз купих такава хонда .Отворил е предишният собственик и така му стояла 2 години понеже е на гурбет.Та мисълта ми е от къде мога даси купя бутало със сегменти и гарнитура за главата ?Също така верига и малкото зъбно колело?
                Изобщо каде могат да се намерят части за тази хонда ?
                Благодаря предварително!!

Коментар

Пробвай в Мотобум. Преди 2-3години купувах такова имаха го там и не беше много скъпо.
                  0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

И аз съм купувал от МОТОБУМ София преди години имаха го в наличност и беше към 180 лв
                    0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X