От: За всички с  Yamaha DT 125

Ем да ти обясня .... не мога  , ама ела , ще ти дам мотора да видиш
 , ама ела , ще ти дам мотора да видиш  !!! Засичах с гпс-а на закриването на мото сезона в Петрич. С 14-61 макса е под 100 км/ч !! 1ва е супер за спънати места , но почнах да бера ядове , там където ми трябваше повече скорост на 1ва и 2ра - просто не можеше да я набере....
 !!! Засичах с гпс-а на закриването на мото сезона в Петрич. С 14-61 макса е под 100 км/ч !! 1ва е супер за спънати места , но почнах да бера ядове , там където ми трябваше повече скорост на 1ва и 2ра - просто не можеше да я набере....
Скоростите бяха станали адски къси и неудобни. На 2ра пак нямаше сила , а 1ва беше много къса за по-екстремно изкачване. После отидох на 16 -61 , там обаче мотора вървеше перфектно само на черен път... на тегавите изкачвания на 1ва му идваше трудно и много трябваше да се играе със съединителя и затова си върнах на 15-61...

Първоначално публикуван от BikerBoyy

Преглед на мнение

, ама ела , ще ти дам мотора да видиш
 , ама ела , ще ти дам мотора да видиш  !!! Засичах с гпс-а на закриването на мото сезона в Петрич. С 14-61 макса е под 100 км/ч !! 1ва е супер за спънати места , но почнах да бера ядове , там където ми трябваше повече скорост на 1ва и 2ра - просто не можеше да я набере....
 !!! Засичах с гпс-а на закриването на мото сезона в Петрич. С 14-61 макса е под 100 км/ч !! 1ва е супер за спънати места , но почнах да бера ядове , там където ми трябваше повече скорост на 1ва и 2ра - просто не можеше да я набере....Скоростите бяха станали адски къси и неудобни. На 2ра пак нямаше сила , а 1ва беше много къса за по-екстремно изкачване. После отидох на 16 -61 , там обаче мотора вървеше перфектно само на черен път... на тегавите изкачвания на 1ва му идваше трудно и много трябваше да се играе със съединителя и затова си върнах на 15-61...

Аз си спомням, че с посочената комбинация я дигна 100 баир на долу и лек попътен вятър, я не...
 Аз си спомням, че с посочената комбинация я дигна 100 баир на долу и лек попътен вятър, я не...  хаха скоростта винаги ми беше проблем при дълги отсечки, но за баири бях доволен. Но както казах, може и да се бъркам с комбинацията
 хаха скоростта винаги ми беше проблем при дълги отсечки, но за баири бях доволен. Но както казах, може и да се бъркам с комбинацията 

! Успех !
  ! Успех !

Коментар