Колеги много ви моля да ми помогнете че вече се отчайвам.Търся си бутало и сигменти за Априлиа RX 93г.125цц и да е на разумна цена ако може
Диаметара трябва да е 53.98 ако може да се намери за първи ремонт няма да е лошо но и с оригиналното ще се задоволя.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Помогнете за Априлията ми
Свий
X
-
Re: Помогнете за априлиата ми
WISECO правят бутала за твоята априлия
http://www.wiseco.com/PDFs/Catalogs/...anCycleATV.pdf
Приготви си около 250лв.2010 CRF 250 R
-
-
Акакво се е случило сьс старото бутало?Априлията е с никасилов цилиндьр и не знам да има ремонтни.Ако се е счупило старото,провери изспускателния отвор да не се е зачекнал никасила,ще се счупи и новия цилиндьр/априлия/,ако е преебан цилиндьра,трябва да му правиш чугунена риза,но после няма да е сьщия мотор,по добре нов цилиндьр/никасил/
Коментар
-
Ако е тази година която я казваш цилиндьра е никасилов . Това бутало дето ти го предлагам е за поизносен цилиндьр .За да станат нещата както трябва ,е необходимо да се прохонингова ,и ако нямаш наблизо човек който хонингова цилиндри може да ми го пратиш по еконт и аз ще ти го направя и вьрна обратно в готов вид .Цената която ми взимат за тази операция е 20 лв.Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнениеБлагодаря ви колеги че се отзовахте но незнам какъв е цилиндара трябва да погледна и да зимам буталото
не казвай всичко но знай какво казваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от drink2much Преглед на мнениеСпок .... маисторче
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
-взимай едно и действай
Коментар