Първоначално публикуван от mitkov
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
масла шел за двутактови мотоциклети
Свий
X
-
Коментар
-
Нали каза, че ще ихвърляш киселото зеле от бидоните и заминаваш в ShellПървоначално публикуван от mitkovхе жоро недей да говориш щуротии че краси ще вземе да ти се върже
за 8 лева няма пълна синтетика
или може и да се намери но трябва да я вземеш от някой завод в голямо количество и да си я внесеш нелегално
а аз такова нещо не мога и не искам а и няма смисъл да правя
Коментар
-
Първоначално публикуван от mitkovламя ти ли си дето купи от бучака 200 кубиковата ямаха
ако си ти знам защо сте я счупили и вината не е в мотора или в бучака
разбрах че сте сипали бензин без масло като сте си мислели че има помпа за разделно мазане и тя ще пръска масло
Да ама не
тоя мотор още от япония дойде със свалена помпа
а на нейно място имаше завита специална ламаринка с гарнитурка да запълни дупката
ма вие не сте обърнали внимание и мислите че има помпа
Ламята е ял попарата на разделното мазане и изобщо не гледа за помпи а направо маслото в резервоара.
Коментар
-
хе хе, ми питам те бре Митков,
не е лоша оферта пълна синтетика за 12 лв., ама нещо ми намирисва тази работа. какво е това масло на тази цена...ако не е тайна разбира сеHusqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
-
хубаво е от известни марки
даже сега ми донесоха едно реисингово пак е горе долу на тая цена
ма ако искеш де и без тва няма големи количества
дадоха ми го колкото да ми свършат работа и малко като спонсорство
а и взех много малко колкото за мен да имам,е и димитър намаза от рейсинговото на добра цена
два вида са едното е реисинг без JASO FC
ДРУГОТО има FC и става и за микс помпи
имам и свещи NGK РЕЙСИНГ Иридиеви на много добра цена даже на супер цена
но и там са ограничени количествата 
пиши ми на скайпа
или на лс
Коментар
-
ПО принцип КАСТРОЛ си е КАСТРОЛ на времето ТТС беше най доброто но после и другите фирми взеха да правят ка4ествено масло и да го вкарват у нас. АЗ през последните 3 години карах с АЖИП и сам нямал проблеми като други моторжий от СТАРА ЗАГОРА.много разбирам !!!
Коментар
-
лики моли наистина е много сериозна фирма с доста качествени продукти
аз си карам и колата с тва масло,полусинтетика с молибденов дисулфид и съм доволен"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
MG Racing Team
Коментар
-
Първоначално публикуван от МАГАРЕТОПО принцип КАСТРОЛ си е КАСТРОЛ на времето ТТС беше най доброто но после и другите фирми взеха да правят ка4ествено масло и да го вкарват у нас. АЗ през последните 3 години карах с АЖИП и сам нямал проблеми като други моторжий от СТАРА ЗАГОРА.
е то проблеми какви да имаш. просто по бързо заминава буталото ако е по-кофти маслото и няма как да го разбереш това за жалост
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар