Обява

Свий
Няма добавени обяви.

масла шел за двутактови мотоциклети

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от mitkov
    искаш ли
    цена 12-13лв
    пълна синтетика
    помисли си
    А бе, май на Пампорово като си говорихме каза 8 лева и за 12 ще търсиш бълъци

Коментар

хе жоро недей да говориш щуротии че краси ще вземе да ти се върже
      за 8 лева няма пълна синтетика
      или може и да се намери но трябва да я вземеш от някой завод в голямо количество и да си я внесеш нелегално
      а аз такова нещо не мога и не искам а и няма смисъл да правя

Коментар

хе жоро недей да говориш щуротии че краси ще вземе да ти се върже
        за 8 лева няма пълна синтетика
        или може и да се намери но трябва да я вземеш от някой завод в голямо количество и да си я внесеш нелегално
        а аз такова нещо не мога и не искам а и няма смисъл да правя
        Нали каза, че ще ихвърляш киселото зеле от бидоните и заминаваш в Shell

Коментар

ламя ти ли си дето купи от бучака 200 кубиковата ямаха
          ако си ти знам защо сте я счупили и вината не е в мотора или в бучака
          разбрах че сте сипали бензин без масло като сте си мислели че има помпа за разделно мазане и тя ще пръска масло
          Да ама не
          тоя мотор още от япония дойде със свалена помпа
          а на нейно място имаше завита специална ламаринка с гарнитурка да запълни дупката
          ма вие не сте обърнали внимание и мислите че има помпа
          Ламята е ял попарата на разделното мазане и изобщо не гледа за помпи а направо маслото в резервоара.

Коментар

Да бе и на Ламята се е сакпвала маслената помпичка. Тази вечер си говорихме. Най-добре на разделно мажещите да се слага маслото в микс с бензина. Маслената помпа е афиф работа

Коментар

хе хе, ми питам те бре Митков,
              не е лоша оферта пълна синтетика за 12 лв., ама нещо ми намирисва тази работа. какво е това масло на тази цена...ако не е тайна разбира се
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

хубаво е от известни марки
                даже сега ми донесоха едно реисингово пак е горе долу на тая цена
                ма ако искеш де и без тва няма големи количества
                дадоха ми го колкото да ми свършат работа и малко като спонсорство а и взех много малко колкото за мен да имам,е и димитър намаза от рейсинговото на добра цена
                два вида са едното е реисинг без JASO FC
                ДРУГОТО има FC и става и за микс помпи
                имам и свещи NGK РЕЙСИНГ Иридиеви на много добра цена даже на супер цена но и там са ограничени количествата
                пиши ми на скайпа
                или на лс

Коментар

Аз карах с Luquy Molly и да ви кажа нямах проблеми.
                  Моторите бяха Каджива 125 и Сузуки РМ250.
                  "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

лики моли е СУПЕР масло
                    поне за 2т моделите
                    за 4т за мотори не съм ги пробвал
                    или поне не много
                    но предполагам че са добри
                    тва е сравнително малка но сериозна фирма
                    абсолютно не може да попаднете на менте с емблемата и

Коментар

Карал съм го и на 4т - на КЛР600 и нямах ядове. Съединителят особено се чувстваше чудесно

Коментар

ПО принцип КАСТРОЛ си е КАСТРОЛ на времето ТТС беше най доброто но после и другите фирми взеха да правят ка4ествено масло и да го вкарват у нас. АЗ през последните 3 години карах с АЖИП и сам нямал проблеми като други моторжий от СТАРА ЗАГОРА.
                        много разбирам !!!

Коментар

лики моли наистина е много сериозна фирма с доста качествени продукти
                          аз си карам и колата с тва масло,полусинтетика с молибденов дисулфид и съм доволен
                          "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                          MG Racing Team

Коментар

Първоначално публикуван от МАГАРЕТО
                            ПО принцип КАСТРОЛ си е КАСТРОЛ на времето ТТС беше най доброто но после и другите фирми взеха да правят ка4ествено масло и да го вкарват у нас. АЗ през последните 3 години карах с АЖИП и сам нямал проблеми като други моторжий от СТАРА ЗАГОРА.

е то проблеми какви да имаш. просто по бързо заминава буталото ако е по-кофти маслото и няма как да го разбереш това за жалост
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

абе ще разбереш като смениш 1-2 бутала преждевременно и ще смениш маслото набързо
                              "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
                              MG Racing Team

Коментар

Аз бих заложил на лики моли - там не са известни ментета

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X