До: Кой с какво масло язди своето конче 2т.
Ооо, на Ивка мотора ли си взел
Аз го пробвах есента, много приятна машинка беше, учудващо стегнато се държеше. Малко псувах в началото понеже мислех че трудно превключва скорости, до момента в който се усетих че на двутактов кросак скорост се превключва като го изрежеш в обороти като хората. И стана приказка, направо заспа. Със здраве да го караш.
Ооо, на Ивка мотора ли си взел

Аз го пробвах есента, много приятна машинка беше, учудващо стегнато се държеше. Малко псувах в началото понеже мислех че трудно превключва скорости, до момента в който се усетих че на двутактов кросак скорост се превключва като го изрежеш в обороти като хората. И стана приказка, направо заспа. Със здраве да го караш.

Все пак сем в България и маслата ни ги продават все наши си търговци. И както казва Гоблин тея джигити вкарват маслата от Турция с варелите и ги наливат в бутилки, пък и ти ги дават по-скъпо. Не всички търговци са така но съм сигурен, че има такива. Което автоматично задава въпроса в тиквата ми. "А бе аз от къде да съм сигурен, че това масло за незнам колко си пари въобще ги заслужава". И затова вече си копувам маслото от магазина на Гоблин дето си е истинско и си свиркам, пък и не е толкова скъпо като мотула, но затова си знам, че си заслужава всеки лев, и е дошло от правилното място а не от Турция например.
Коментар