До: Кой с какво масло язди своето конче  2т.
От както си купих Ктм-а сичките ми приятели които преди мен си закупиха хубави мотори ме съветваха да карам с Мотул синтетика 36.лв/л , и така преди сигурно 3 или 4 месеца писах тема за моя мотор но тва е др въпрос . Та там Краси ми каза за маслото Деникол 20лв/л Някак не ми се отърваше по 36 лв масло на 2 седмици и започнах с това масло да карам . И искам да благодаря на Краси че го послушах за маслото
 . И искам да благодаря на Краси че го послушах за маслото  Много съм доволен от това масло
 Много съм доволен от това масло  и се радвам че има хора които разбират от мотори атв-та и джипове в този форум , които с наи голямо удоволствие биха те просветлили във всичко
 и се радвам че има хора които разбират от мотори атв-та и джипове в този форум , които с наи голямо удоволствие биха те просветлили във всичко 
Поздрави Марсел 

От както си купих Ктм-а сичките ми приятели които преди мен си закупиха хубави мотори ме съветваха да карам с Мотул синтетика 36.лв/л , и така преди сигурно 3 или 4 месеца писах тема за моя мотор но тва е др въпрос . Та там Краси ми каза за маслото Деникол 20лв/л Някак не ми се отърваше по 36 лв масло на 2 седмици и започнах с това масло да карам
 . И искам да благодаря на Краси че го послушах за маслото
 . И искам да благодаря на Краси че го послушах за маслото  Много съм доволен от това масло
 Много съм доволен от това масло  и се радвам че има хора които разбират от мотори атв-та и джипове в този форум , които с наи голямо удоволствие биха те просветлили във всичко
 и се радвам че има хора които разбират от мотори атв-та и джипове в този форум , които с наи голямо удоволствие биха те просветлили във всичко 
Поздрави Марсел

за сега съм се спрял на моторекс крос пауър. На опаковката обаче пише да се меша 1:100 , което ще рече 10 гр на литър, което ми се струва малко, та въпроса ми е ако го карам с по 20 грама на литър малко ли ще е
 за сега съм се спрял на моторекс крос пауър. На опаковката обаче пише да се меша 1:100 , което ще рече 10 гр на литър, което ми се струва малко, та въпроса ми е ако го карам с по 20 грама на литър малко ли ще е  говорим за ендуро каране и то от начинаещ, което ще рече че мотора няма да е подложен на голями натоварвания
 говорим за ендуро каране и то от начинаещ, което ще рече че мотора няма да е подложен на голями натоварвания 

Като имам възможност да покарам мотора ще напиша и какво ми е мнението за него
 Като имам възможност да покарам мотора ще напиша и какво ми е мнението за него 

, защо нямате в магазина от по-големите разфасовки масла. Например 5 литра?
, защо нямате в магазина от по-големите разфасовки масла. Например 5 литра?

Коментар