Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как ви се струва руската марка ИЖ ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как ви се струва руската марка ИЖ ?

Преди години ходех редовно на лов в село Плетена, Гоце Делчевско. Там във всяка къща има по един ИЖ с кош. Колко сме ги юркали из гората - мани, мани.
    Но все пак това е техника друга епоха.
    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Ми колеги аз имам 2-ка и сам мн доволен.Придимствата са че има декомпресор.Тука има един пич със него си опава дарва за огрев,и то на места които, само трактор ще може да влезне.

Коментар

Първоначално публикуван от Асен Симеонов Преглед на мнение
        Ми колеги аз имам 2-ка и сам мн доволен.Придимствата са че има декомпресор.Тука има един пич със него си опава дарва за огрев,и то на места които, само трактор ще може да влезне.
        Аз незнам за декомопресьора понеже реших че ми е излизшен на негово място има завита свещ, досега ижа повече от трето ритване за да запали никога не е искал, ако всичко му е наред!

Коментар

Аз смятан че не е излишен,но всеки си има мнение.Мойто иже преди около два месеца,му правих пълен основен ремонт,бутало,сегменти,бут.болт,лагери на коляновия вал и семеринги,но съм го карал два или три пъти.Тук има бая ижета но ги карат само по работа,да си иде до вилата,да си види картофите и т.н.А за тоя пич който си опава дърва си е направил специална капла която е със лопатки и нещо като макара,и смея да тръдя че мн добре е измислено.А това е моя ИЖ ПЛАНЕТА 3 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0163.jpg
Прегледи:1
Размер:130.5 КБ
ID:5206320Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0165.jpg
Размер:124.7 КБ
ID:5206321Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение0162.jpg
Размер:114.9 КБ
ID:5206322

Коментар

А това е моя ИЖ ПЛАНЕТА 3

[ATTACH=CONFIG]244651[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244653[/ATTACH]
            Радост за очите !!! Класика !!!
            Публикувайте отговор

Коментар

Аз смятан че не е излишен,но всеки си има мнение.Мойто иже преди около два месеца,му правих пълен основен ремонт,бутало,сегменти,бут.болт,лагери на коляновия вал и семеринги,но съм го карал два или три пъти.Тук има бая ижета но ги карат само по работа,да си иде до вилата,да си види картофите и т.н.А за тоя пич който си опава дърва си е направил специална капла която е със лопатки и нещо като макара,и смея да тръдя че мн добре е измислено.А това е моя ИЖ ПЛАНЕТА 3 [ATTACH=CONFIG]244651[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244652[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]244653[/ATTACH]
              Аре дай някоя снимка,за да видим на какво е способен Българина!!!
              [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Ето ви тука малко ретро разходка до Юперските лозя и моята грозна физиономия
                Прикачени файлове

Коментар

Това синьото ИЖе направо ме кефи
                  Супер е, класика
                  Yamaha WR 200

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
                    Това синьото ИЖе направо ме кефи
                    Супер е, класика
                    Аз му се радвам щото сам съм си го правил. Преди като го взех беше морга отвсякъде Но за сметка на външния си вид след 11 години седене в гараж само му налях бензин и чисто масло в двигателя и запали от четвъртото или петото ритване

Коментар

На тези мотори всичко наред, ли му е няма начин,да не запали(поне моя де).Много хора ме накарваха да го правя ендуро, но аз не искам да му развалям оригиналния вид.

Коментар

Морално отарял мотор,огромен и тежък,не е за всеки.Войнишки кубинки на десния крак са консуматив.Това с джапнки или гуменки няма палене.Дедо ми имаше такъв. Много слаби спирчаки,понякога ги имаше понякога не.Постянни проблеми с двигатела,особено запалването и карбуратора.Редовно кранчето опускаше и наводняваше всичко.Накрdя след дълги мъки и повече правене отколкото возене го трампи за една коза

Коментар

Първоначално публикуван от sparow Преглед на мнение
                          Морално отарял мотор,огромен и тежък,не е за всеки.Войнишки кубинки на десния крак са консуматив.Това с джапнки или гуменки няма палене.Дедо ми имаше такъв. Много слаби спирчаки,понякога ги имаше понякога не.Постянни проблеми с двигатела,особено запалването и карбуратора.Редовно кранчето опускаше и наводняваше всичко.Накрdя след дълги мъки и повече правене отколкото возене го трампи за една коза
                          Морално остарял, огромен (зависи от представите ти...) тежък, НЕ Е за всеки и карам с джапанки. Един единствен път съм имал проблем с паленето му и той беше от счупването на новото чукче което тъкмо бях сменил (явно е било заводски дефект...) Е всичко е относително нали...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X