Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Регистрация на мотор от внос?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Регистрация на мотор???

аз на моя също имам мигачи само отпред и нямаше проблем.тези дето прават сверка на номерата гледат само тях,на другото не обръщат внимание.
    Оф-Роуд клуб "Без Граници" - Сливница

Коментар

В Благоевград не гледат нищо друго освен номерата на рамата и двигателядаже като има много коли не вкарваме моторите в халето а някой от проверяващите излиза отвънДо сега съм регистрирал три мотора и винаги е било така и неможе да се каже че е било по-някаква случайност и т.н.С последния бях минал през всички гишета и на последното една мацка не искаше да ми даде номер,защото съм нямал договор за покупко-продажба Отидох на бързо до Дупница направиха ми един договор и след обедната почивка първи на гишетоА мацето вика:Много бързо отиде до АнглияА аз:Не англичанина идва защото щях да ви изпусна докато ида и се върна.
      [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Мигачите не за задължителни.Не ми се рови из закона затова ще ви дам пример.Мотоциклет Балкан от завода няма мигачи. Затова на изпита за А има елемент каране с вдигната ръка(сигнал за завой).

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
          В Благоевград не гледат нищо друго освен номерата на рамата и двигателядаже като има много коли не вкарваме моторите в халето а някой от проверяващите излиза отвънДо сега съм регистрирал три мотора и винаги е било така и неможе да се каже че е било по-някаква случайност и т.н.С последния бях минал през всички гишета и на последното една мацка не искаше да ми даде номер,защото съм нямал договор за покупко-продажба Отидох на бързо до Дупница направиха ми един договор и след обедната почивка първи на гишетоА мацето вика:Много бързо отиде до АнглияА аз:Не англичанина идва защото щях да ви изпусна докато ида и се върна.
          точно така е в Благоевград. мисля че и пълен крос може да се регистрира без никакви ядове...

Коментар

Благодаря колеги.Надявам се и в София да е така лесно,както при вас Значи тези дни и с регистрационна табела,живот и здраве,ще се похваля!!!
            Hyundai Terracan 2.9CRDI 163p.s. LSD 2004
            Hyundai Coupe 2.7 V6 2003
            Vw Passat 2.8 V6 4Motion (Torsen) 2000
            Gilera RX 125 Arizona

Коментар

Ще ти трябват и странични огледала. При мен поне ги искаха преди около месец. Почисти си хубаво номера на рамата и на двигателя преди да отидеш в КАТ защото там са малко мърди и се чудят за какво да се заядат.
              The most beautifull navigation system in the world comes as standart in every BMW Convertible: the stars!

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                точно така е в Благоевград. мисля че и пълен крос може да се регистрира без никакви ядове...
                Стига да има талон.Иначе няма как да стане.

Коментар

До: Регистрация на мотор - екотакса???

Моторчето е нов внос и цялата работа става с познат,но все пак не искам да излагам момчето и да го поставям в неудобни ситуации.

Коментар

До: Регистрация на мотор внос от Япония

Първоначално публикуван от van_rei Преглед на мнение
                    Днес говорих със един който има автокъща и вкарва мотори от Япония и каза че няма да стане без ТЕХНОТЕСТ,тия от КАТ Русе са си мамата е...и!
                    Надявам се ,знаеш че освен Технотест за България е сертифицирана и Декра. А на теб в Русе може и да ти се окаже по-близо и безпроблемно Декра Румъния.
                    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Регистрация ?

Колеги, според Вас този убавец може ли да се регистрира?
                      Прикачени файлове

Коментар

До: Регистрация на мотор от внос?

Ако има талон от чужбина ДА иначе ще трябва шефа на КАТ да ти е роднина.

Коментар

До: Регистрация на мотор - екотакса???

Наскоро регистрирах мотора си.Освен номера на двигателя и номера на рамата нищо друго непогледнаха.Нямах никакви мигачи и огледала.Т.е. имах но бяха в една торбичка в багажника на колата ми.

Коментар

До: Регистрация на мотор внос от Япония

Първоначално публикуван от GEORGINESHEV Преглед на мнение
                            Надявам се ,знаеш че освен Технотест за България е сертифицирана и Декра. А на теб в Русе може и да ти се окаже по-близо и безпроблемно Декра Румъния.
                            Вчера ходих да регна KDX-са в КАТ Ловеч.Като документи имам оригиналния японски талон,митническа декларация,договор за покупко-продажба и фактура с касов бон към нея,техно нямах но бях чувал че в Ловеч не искали.И така отивам аз на гишето,давм наличните документи на мазната ЛЕЛКА,и какво мислите ми каза?Момче та на тебе ти липсват половината документи,а ти си тръгнал да регистрираш.Нещеш ли извади от някаде една папка,зема да ми я разлиства и да нарежда че тези изисквания са в сила от два месеца,а те включват освен гореспоменатия технотест,удостоверение от японската митница,че мотора е снет от от отчет в регистратурите в япония и още някакъв сертификат,но не го знам точно какъв е(щото пише само на японски).После тая ми погледна талона погледна и талона който е даден в прословутата папка и ми заяви че моя талон не бил като тоя който беше в папката и,ма можело и наистина да е талон,но тя не разбирала японски и не можела нищо да направи!!!!!!!!!!!.АЙДЕ КАЖЕТЕ АЗ КАКВО ДА НАПРАВЯ ЧЕ МОТОРА Е ВКАРАН МАРТ2008,АТОГАВА ТЕЗИ ИЗИСКВАНИЯ НЕ ГИ Е ИМАЛО И СЕГА НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ГИ ИЗВАДЯ ТЕЗИ ДОКУМУНТИ.Мама му стара и държавица неоправена,накъдето и да се завъртиш все ти го начуква.Писна ми вече.Така несе издържа вече.

Коментар

Точно за това се регистрира веднага като го купиш.Защото хем законите се менят всеки или през ден хеч като е с фактура през фирма има глоба но незнам точно до колко време беше след издаване на фактурата е задължително да го регистрираш.На мен вместо договор ми написаха данните в английския талон на мястото за нов собственикама в КАТ се заядоха чее написано на ръка и можело и тука да се напише а след един час като и цъфнах със договор се оцъкли ей така те много добре знаят че договорите се пишат тука ама така им изнася.

Коментар

Ще карам без регистрация ,немам неви да се разпровям и да се моля на тоя и на оня,че и такси да плащам ТЕХНОТЕСТ също,рушвети насам и натам.......... Като ме спрат нали знаете каква е вълшебната думика(сумичка).Плащаш и си караш.И то без излишни главоболия.ПЛАЩАШ-КАРАШ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X