За заинтересованите да тренират мускулатурата на предмишницата,бицепс ,трицепс и почти цялата ръка ,можете да се снабдите с този уред. Това е топка, в която има друга, и чрез въртенето на голямата топка се създават инерции, които упражняват сила към източника на енергия, в случая РЪКАТА.
Много е добро за хора като нас - мотористи, които са изложени на постоянно натоварване по време на каране. Хвърлете едно око на топката, ако сте заинтересовани. Лично аз вече съм поръчал за мен,и без това вече имам травма на лявата ръка, така че няма да ми дойде зле.
Много е добро за хора като нас - мотористи, които са изложени на постоянно натоварване по време на каране. Хвърлете едно око на топката, ако сте заинтересовани. Лично аз вече съм поръчал за мен,и без това вече имам травма на лявата ръка, така че няма да ми дойде зле.

Просто поредния търговски комерсиален продукт!!! Отделно, че трябва да се хване начина на въртене...Не чакайте резултати..
. Стартира се като пусково моторче на трактор (с въже) ,необходимо е да се върти ръката по точно определен начин, който няма как да се опише , и е много ефикасно за заякване на китката и предмишницата... Имам го от 2 год. и май почна да се "разтропва"... все пак е пластмаса...
Все пак за трениране на тез части от ръката, които е посочил колегата, си има специални упражнения, с които се изолират други мускУли, за да се натоварват точно те, но това е друга тема. И натоварванията при карането на мотор са несравними с нищо, съдя по мен, защото се чувствам доста натрениран, но кача ли се на мотора, особено като по-начинаещ и започваха болките. Затова каране, каране и пак каране му е майката. ЛИЧНО МНЕНИЕ.
И най вече пак даваме мнения без да сме ползвали уреда.90% от състезателите по мотокрос и ендуро я ползват за това и пуснах темата но явно недоволните са повече от доволните
Коментар