Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търговията с крадени мотори

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търговията с крадени мотори

За мен това е само легенда,не вярвам на подобно нещо.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Колега ако невярваш иди край София, или във Витоша и покарай един, два, дена и ще разбереш.....
      Аз ти казвам, че е вярно, за миналата година има 4, 5 случая.
      Последно редактирано от Chinela; 10-03-10, 06:59.

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
        За мен това е само легенда,не вярвам на подобно нещо.
        Дано за теб това си остане легенда,завинаги братче.На никого не го пожелавам.М..... му на мотора но това може да има и фатални последици за моториста.Но да не отказваме младите ендуристи.Щом обичате моторите и балкана момчета КАРАЙТЕ без да се впрягате на такива неща.Старите хора са казали;Който го е страх от мечка,да не ходи у гората!!!!!! Но все пак бъдете разумни
        [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

От: До: Търговията с крадени мотори

Е добре сега кажете как да постъпя.....!?Харесъл съм си мотор искам и най- вероятно ще го купя но нямал никакви документи можело да направим договор межу мен и продавача...Аз искъм да съм коректен и в реда на закона,а не да купя краден мотор но няма как да знам това? .Ако договора е нотарялно заверен .....?!кво става или как?Или какво ако дойде някой с фактура за него и ще пийна водица Как да постъпя?
          Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

След като няма никакви документи , значи е краден , от където и да е вкаран трябва да има поне документи от митницата. От Ибей като купувам части , продавача ми издава документ. Ако го купиш , значи подпомагаш крадците , затова крадът мотори , защото има кой да ги купува.
            В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

Виж сега...ако не го купя аз ще го купи друг 100%- ако е гепен тук лошо много щото неискам някой колега да ме обвини за крадец, лошо ако е отвън пак и незнам .......лошото е че изгаря човека платил с парите си накрая,незнам!!!Е мотора се пак не е скрит намерил съм го в обява има и снимки ...Незнам наистина може да съм първия просто дето пише просто по тая тема
              Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 14-10-10, 16:15. Причина: 1

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                Ако го купиш , значи подпомагаш крадците , затова крадът мотори , защото има кой да ги купува.
                +1
                A stupid man's report of what a clever man says is never accurate because he unconsciously translates what he hears into something he can understand

Коментар

Това , че има обява и снимки , не значи нищо. След време ще се наложи да му купиш някоя част , от магазина ще ти пойскат номер , и като отидеш да си вземеш поръчаната част , може да те приберът на топло. Ще се окаже , че лицето от договора е някой клошар и ти ще изгориш.

Коментар

От: Търговията с крадени мотори

най-много да ти поискат номер на рамата за да са сигорни за модела и частта така ,че няма как да те задържат да не са Цру във представителствата или мото магазините

Коментар

Първоначално публикуван от motor_men Преглед на мнение
                      Това , че има обява и снимки , не значи нищо. След време ще се наложи да му купиш някоя част , от магазина ще ти пойскат номер , и като отидеш да си вземеш поръчаната част , може да те приберът на топло. Ще се окаже , че лицето от договора е някой клошар и ти ще изгориш.
                      Тва с номера на рамата ще стане още при огледа,щот ще го дам за да видя в действителност коя година е мотора така че справка ще има със сигурност!?...П.П Мотора е кросов и работа в КАТ нямам няма да се регистрира...
                      Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 14-10-10, 16:47. Причина: 1

Коментар

Точно по номера на рамата , ще излезе кога е пройзведен , в коя държава е купен , кой го е купил , какво му е правено , и ако собственика , или застрахователя го е обявил за краден , тогава ще стане интересно. Не си мисли , че на всякъде са като в нашия КАТ.

Коментар

Колеги откраднаха и моят мотор нека накажем тия гадни кучета.Не купуваите части втора употреба ако не сте сигурни от каде са.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00016.jpg
Прегледи:1
Размер:124.3 КБ
ID:5278407 Натиснете снимката за да я уголемите

Име:12042009(003).jpg
Прегледи:1
Размер:107.6 КБ
ID:5278408

Коментар

Първоначално публикуван от gadai26 Преглед на мнение
                            Колеги откраднаха и моят мотор нека накажем тия гадни кучета.Не купуваите части втора употреба ако не сте сигурни от каде са.

[ATTACH=CONFIG]331935[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]331936[/ATTACH]
                            Пуснете отделна тема с повече подробности и снимки в http://www.offroad-bulgaria.com/forumdisplay.php?f=302
                            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X