Обява

Свий
Няма добавени обяви.

22 март

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 22 март

Разочарован съм от днеска,как един не видях с лепинка от форума.След малко очакваите снимков матерял.
    Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Ето един млад колега и бъдещ съфоромец надявам се .
      http://vbox7.com/play:5c83bdad имам и още два клипа които не мога да кача във вбокса.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от itskata_92; 22-03-10, 17:33.

Коментар

Първоначално публикуван от itskata_92 Преглед на мнение
        Разочарован съм от днеска,как един не видях с лепинка от форума.След малко очакваите снимков матерял.
        Ицка бяхме там бре братче,нямам лепенка на форума но нали това не е най важното.А и аз не бях с моя си мотор де,нещо ми досвидя за новичките Дънлопки да ги съсипвам до Бачково.Но бях с ендуро и имаше доста колеги с такива техники.Отсрамихме офроудърите!!!
        [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Че отсрамихме отсрамихме ги , но аз очаквах съфоромци които да ги разпозная по лепенките.Имаше 3-4 АТВ та 10 тина ендура и 7-8 кросака.
          Много ма изкефи едно синьо АТВ изправя го на задни , пред него спира полицая с БМВ то обрашта се и гледа две гуми му минават на косам от главата.Тоя малкия предполагам си го видял с оранжевия малак мотор (СуперМото). Голям фън с него и такав горе пред манастира вдига предна задна.Ама чопарите от вагабондс бяха наи-много и предимно на секи мотор гледаш Вагабондс.Имаше един ендурист гледах лепинка на Ендуро България нещо от сорта.

Коментар

На това откриване винаги Хард Ендуро, Крос и АТВ са се брояли на пръсти.
            За тях има друго "откриване" което се организира от колегите от гр. Сопот в района на "Фенера"- Средна Гора.
            Там се ходи с преспиване и е супер.
            Другото което е там се стига само с гуми "таралежки" и MUD Terrain за 4х4
            Beta 525 RR
            Mercedes G 280 i
            Toyota Hailux 3.0 TD
            UAZ 452

Коментар

Това откриване което се прави на 22март,от колегите с пластмасови мотори,и бръснарски столове е една боза.Истинските мотори и мотористи са по балканите.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                Това откриване което се прави на 22март,от колегите с пластмасови мотори,и бръснарски столове е една боза.Истинските мотори и мотористи са по балканите.
                А бре, Животе, до преди време висеше по съборите, скоро си купи ендурце и изведнъж стана най-истинския ендурист в района, камо ли истински моторист, що не си мълчиш поне от време на време да не дразниш истинските мотористи
                Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 08:21. Причина: правопис
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Едно уточнение,вместо отговор:
                  Това мероприятие е пловдивска проява в национален мащаб. Не е свързано, нито с този форум, нито с кросовото каране. В този ден всички на 2 колела са равни...и се радват на "откриването" на сезона. НЯМА ДРУГО толкова добре организирано в България. За жалост напоследък не се оценя толерантността,която проявяват към нас органите на реда (а тя е извоювана с десетки години назад) и има доста инциденти и това се дължи предимно на факта, че много мераклии след карне на задна се чудят на кой фар да се приземят...

Коментар

Значи ние ендураджиите ще чакаме април с нетърпение. Мисля, че тогава се събират на Фенера. Имам едно приятелче от Старосел, питах го кога - не знае. Само април ми каза, нямало точна дата. В някаква хижа по-нагоре мислили да спят и да купонясват.
                    Как само прозвуча "ние ендурджиите". Аз съм пишман майстор де, но карай.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 08:19. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише винаги отделно от глагола - например "не знае"

Коментар

Даниеле карам ендуро от 92г,тогава даже не знаех че моторите които сме карали,се казваха така,викахме им къраджийки и бракониерски мотори.А относно съборите ходих докато не го обърнаха,в сполучлив начин на забогатяване,сега въобще не ме интересуват.А и още нещо,има двама загинали вследствие от прехваленото откриване.

Коментар

Ице,
                        Не си прав с това си изказване.
                        Истинските мотористи се раждат такива.
                        Те носят всичко в душите и сърцата си, стила няма значение.
                        Аз познавам истински мотористи, които карат - писта,стънт,чопър, крос и ендуро.
                        Аз също съм преминал от балканче на иже на шосеен мотор на писта от там на ендуро.
                        Според мен всичко е въпрос на усещане и на години.
                        Всеки който кара някакъв мотор е истински моторист.
                        Последно редактирано от viki terzieva; 25-03-10, 08:18.
                        Beta 525 RR
                        Mercedes G 280 i
                        Toyota Hailux 3.0 TD
                        UAZ 452

Коментар

И аз съм на това мнение не е важно кой какво кара а да ти идва от вътре и да го правиш с кеф.А не такива псевдо мотористи дето карат от вчера защото накой си имал мотор или как ще изглеждам в очите на мацките и тн..
                          0878424143
                          0887424150

Коментар

Значи ние ендураджиите ще чакаме април с нетърпение. Мисля, че тогава се събират на Фенера. Имам едно приятелче от Старосел, питах го кога - не знае. Само април ми каза, нямало точна дата. В някаква хижа по-нагоре мислили да спят и да купонясват.
                            Как само прозвуча "ние ендурджиите". Аз съм пишман майстор де, но карай.
                            Само да уточня колеги,откиването няма още дата но най вероятно ще е към края на април.Не се прави на Фенера а на х.Бяло камъне над с.Старосел(най често там).Това е едно страхотно мероприятие за нашите страсти във всяко едно отношение.През деня караме,вечер празнуваме и ако има какво и други работи.Който иска да заповяда и да види.В момента в които разбера за датата на откриването ще пиша във форума да ви уведомя.А за колегата Ицката;ако имаш желание звънни един тел. да се запознаем лично,гледам че си от Пловдив.Сигурно ще имам място в буса за още едно моторче.Тел.0888952022 Иван
                            [FONT=Comic Sans MS]Копривщица единствена!YZ450F"06 [/FONT]

Коментар

Разочарован съм от днеска,как един не видях с лепинка от форума.
                              Е аз бях там, но явно не сме се засекли... че дори и голяма лепенка на форума имам, но ми е от дясата страна...
                              Прикачени файлове
                              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

До колкото знам на 17 Април ще се проведе срещата на Фенера, но датата не е окончателна.Реших да не отварям нова тема ,а да пиша в тази.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X