Обява

Свий
Няма добавени обяви.

22 март

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 22 март

Колеги тази година времето за откриването на МотоСезон 2010 ще е срещу нас. Дъжд и сняг го дават , ще се качвате ли на бачково ако времето е лошо ? http://news.bpost.bg/story-read-11149.php
    П.П. Ако модераторите решат няка изтрият темата. Пуснах я, защото искам да чуя вашите планове за 22 ри. И да разбера дали се събирате всички съфорумци да се движите в групичка.
    Последно редактирано от viki terzieva; 22-03-10, 08:28. Причина: правопис
    Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

До: 22 март

Че то и миналата година имаше сняг,но някои се качихме.

Коментар

Е ма то тази прогноза е за 2007гПък ми се стори малко странно за 22ри март да дадат такава точна прогноза едва ли не по часове.

Коментар

Заблудил съм се с тази прогноза. Но и в новините го дават още повече да се разваля времето.Аз снощи изкарах моя мотор , като дам газ, задницата тръгва на една страна, а предницата на друга. Ако няма сняг, макар и студено, може да се организираме и да се качим, ако има заинтересовани, датите да ги обсъдим, защото то почти не остана.
        Последно редактирано от viki terzieva; 22-03-10, 08:29. Причина: правопис

Коментар

Аз пък се моля да се отложи с една седмица както миналата година, защото на 22-ри имам ангажимент, който не мога да прескоча...
          Иначе за времето... дано да е подходящо поне за тези, които ще могат да отидат...
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Напоследък темата е в застой, но е време малко да се раздвижи...
            Все пак април или май са по-подходящ месец за такова мероприятие.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=81922&page=18
            Toyota Hilux '07 120 hp Double Cab
            Mercedes w212 E350 4matic
            Ducati Monster 600
            O888795575

Коментар

Дават го хубаво време , но за следващия ден кофти ето и прогнозата:

http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&l...93#d22.03.2010
              Yamaha Ttr250

Коментар

Да ако е хубаво времето и аз съм там,че миналата година изпуснах за съжаление.
                Някой знае ли повече за програмата.
                Поздрави
                КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Аз с мотора може и да не се кача ,но поне да погледам може да ида, ако имам възможност.
                  Последно редактирано от viki terzieva; 22-03-10, 08:30. Причина: правопис

Коментар

Аз задължително съм там.
                    Yamaha Ttr250

Коментар

Днеска решихме да откриваме сезона. Е, да, добре беше парвите 40-50 мин. каране, след това паднах. И открих сезона в Пловдив в спешния център. Не бях сам, имаше двама мотористи в инвалидни колички. Да чукам на дърво, на никого такова откриване, и безаварийно каране.
                      Последно редактирано от viki terzieva; 22-03-10, 08:32. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от itskata_92 Преглед на мнение
                        Днеска решихме да откриваме сезона,е да добре беше парвите 40-50 мин. каране след това паднах.И открих сезона в Пловдив спешния център.Не бях сам имаше двама мотористи в инвалидни колички.Да чукам на дъпво на никогу такова откриване,и безаварино каране.
                        Много песимистично,бе колега ! Традиция е да си караме на 22-ри.

пп:Ако не заспя ще пусна снимки от миналата година в снега.

Коментар

Обещаните миналогодишни снимки:
                          Прикачени файлове
                          Последно редактирано от chrichri; 21-03-10, 21:55.

Коментар

Стягайте се !!!

Коментар

Аиде имам 15 познати които вече са гори,доста мотори имало.Жалко ,че не мога да ида да ги видя с мотора.Удеве глидам на сфетофара спира един с едно ЧЗ с жълт номер и до него един с КХ без номер и зад тях полицаи с мотор. Прави се на расеян , се едно не ги е видял.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X