Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви свещи карате вашите кросарки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: С какви свещи карате вашите кросарки

http://www.ngkspark.com.au/sparkplug...N%2FFP+2000-02

Коментар

Първоначално публикуван от Я.Стоичков Преглед на мнение
      Някой би ли ми казал за Yamaha yz426f, каква свещ е препорачителна, защото както знаете сигурно всички, 426 е доста капризна когато става въпрос за свещи!?
      NGK CR8E (обикновена)
      NGK CR8EIX (иридиева) - според мен си заслужава парите, много по-лесно пали мотора и по-трудно избива свещта.

Коментар

за сега съм с обикновенно NGK,но за следваща смяна ще взема иридиеви
        на БМВ-то съм с такива и се усети разлика като подмених старите с иридиеви,ще видим как ще е при моторетката

Коментар

Благодаря за отговорите,следващия ми въпрос е, възможно ли е от това, че яамахата в момента е с NGK CR8EK(двуполюсна) щом върна газта да гърми(преди не гърмеше)и ако не е от свеща според вас от какво може да се получава това?!?Поздравй!!!

Коментар

Първоначално публикуван от tode_m Преглед на мнение
            BR 8 EVX или BR 9 EVX на NGK в зависимост от времето,студено или топло.
            Я да не отварям друга тема някой да ме сети по малкото число ли беше за по студено или по-голямото.питам за NGK свещите конкретно.
            благодаря предварително

Коментар

Първоначално публикуван от Я.Стоичков Преглед на мнение
              Благодаря за отговорите,следващия ми въпрос е, възможно ли е от това, че яамахата в момента е с NGK CR8EK(двуполюсна) щом върна газта да гърми(преди не гърмеше)и ако не е от свеща според вас от какво може да се получава това?!?Поздравй!!!
              -Бедна смес, т.е. малко бензин и много въздух.
              -Течове по генерацията.
              -Клапани.
              -И др.

Коментар

Като гледах мотокроса на "Горна Росица" в неделя , всички от МХ1 "гърмяха" като върнат газта , мислите ли че на тези световни звезди моторите са неизправни , ами гърмят си и си летят направо , така че колега направо тръгвай за Мантова - Италия (там е следващия кръг от световното) , ще стискаме палци

п.п. и моя си гърми , даже като спускам на скорост, става като картечница зад мен ,приемам го за нормално
                "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Aз пък карам със ,,7''-ца и съм мн доволен няма проблеми с нея,може да е стара но върши работа.
                  Поздрави!!
                  [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                    -Течове по генерацията.
                    -Клапани.
                    -И др.
                    Богата смес, остава неизгорено гориво, което се самозапалва в ауспуха.

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                      Богата смес, остава неизгорено гориво, което се самозапалва в ауспуха.
                      Не се самозапалва, а доизгаря. А относно гърменето причините са съвсем други.
                      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                        И ако не е тайна,причините са? И ако това е нормално,защо преди един сезон не беше така?!?Благодаря!

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        Като гледах мотокроса на "Горна Росица" в неделя , всички от МХ1 "гърмяха" като върнат газта , мислите ли че на тези световни звезди моторите са неизправни , ами гърмят си и си летят направо , така че колега направо тръгвай за Мантова - Италия (там е следващия кръг от световното) , ще стискаме палци

п.п. и моя си гърми , даже като спускам на скорост, става като картечница зад мен ,приемам го за нормално
                        Колега благодаря ти за предложението,даже ще съм доволен ако ме пуснат да направя една обиколко на пистата в Италия сам Поздравй!
                        Последно редактирано от boiko73; 08-04-10, 23:30.

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                          Прав си .

Коментар

Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение
                            -Течове по генерацията.
                            -Клапани.
                            -И др.
                            Едва ли на кръг от световното някои ще допусне на мотор да му е бедна сместа, според мен е богата.
                            п.п.Точно като на зил 131 както върви връщаш му контакта за 2 сек.даваш контакт и гърнето пада на асвалта,заради насъбралия се бензин в гърнето гърми.
                            0888 074 049

Коментар

Бях купил 4 нови свещи да сменям на Жигулката , но като я продадох и ми останаха , та сега си карам КТМ-а и имам още 3 ,мноо хубаво върви (и гърми) незнам кога ще ги изхабя ,толкова разходи ми спестиха...

п.п. да не вземете да се вържете ей...
                              "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                                Бях купил 4 нови свещи да сменям на Жигулката , но като я продадох и ми останаха , та сега си карам КТМ-а и имам още 3 ,мноо хубаво върви (и гърми) незнам кога ще ги изхабя ,толкова разходи ми спестиха...

п.п. да не вземете да се вържете ей...
                                Не мислиш ли да споделиш нещо от излишака с приятел?!? Поздрави...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X