Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С какви свещи карате вашите кросарки
Свий
X
-
До: С какви свещи карате вашите кросарки
NGK CR8E (обикновена)Първоначално публикуван от Я.Стоичков Преглед на мнениеНякой би ли ми казал за Yamaha yz426f, каква свещ е препорачителна, защото както знаете сигурно всички, 426 е доста капризна когато става въпрос за свещи!?
NGK CR8EIX (иридиева) - според мен си заслужава парите, много по-лесно пали мотора и по-трудно избива свещта.
Коментар
-
Я да не отварям друга тема някой да ме сети по малкото число ли беше за по студено или по-голямото.питам за NGK свещите конкретно.Първоначално публикуван от tode_m Преглед на мнениеBR 8 EVX или BR 9 EVX на NGK в зависимост от времето,студено или топло.
благодаря предварително
Коментар
-
-Бедна смес, т.е. малко бензин и много въздух.Първоначално публикуван от Я.Стоичков Преглед на мнениеБлагодаря за отговорите,следващия ми въпрос е, възможно ли е от това, че яамахата в момента е с NGK CR8EK(двуполюсна) щом върна газта да гърми(преди не гърмеше)и ако не е от свеща според вас от какво може да се получава това?!?Поздравй!!!
-Течове по генерацията.
-Клапани.
-И др.
Коментар
-
Като гледах мотокроса на "Горна Росица" в неделя , всички от МХ1 "гърмяха" като върнат газта , мислите ли че на тези световни звезди моторите са неизправни
, ами гърмят си и си летят направо , така че колега направо тръгвай за Мантова - Италия (там е следващия кръг от световното) , ще стискаме палци 
п.п. и моя си гърми , даже като спускам на скорост, става като картечница зад мен ,приемам го за нормално"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Богата смес, остава неизгорено гориво, което се самозапалва в ауспуха.Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение-Бедна смес, т.е. малко бензин и много въздух.
-Течове по генерацията.
-Клапани.
-И др.
Коментар
-
Не се самозапалва, а доизгаряПървоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнениеБогата смес, остава неизгорено гориво, което се самозапалва в ауспуха.
. А относно гърменето причините са съвсем други.
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]
Коментар
-
И ако не е тайна,причините са? И ако това е нормално,защо преди един сезон не беше така?!?Благодаря!Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнениеНе се самозапалва, а доизгаря
Колега благодаря ти за предложението,даже ще съм доволен ако ме пуснат да направя една обиколко на пистата в Италия самПървоначално публикуван от yurgana Преглед на мнениеКато гледах мотокроса на "Горна Росица" в неделя , всички от МХ1 "гърмяха" като върнат газта , мислите ли че на тези световни звезди моторите са неизправни
, ами гърмят си и си летят направо , така че колега направо тръгвай за Мантова - Италия (там е следващия кръг от световното) , ще стискаме палци 
п.п. и моя си гърми , даже като спускам на скорост, става като картечница зад мен ,приемам го за нормално
Поздравй!
Последно редактирано от boiko73; 08-04-10, 23:30.
Коментар
-
Прав сиПървоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнениеНе се самозапалва, а доизгаря
.
Коментар
-
Едва ли на кръг от световното някои ще допусне на мотор да му е бедна сместа, според мен е богата.Първоначално публикуван от g-powerr Преглед на мнение-Бедна смес, т.е. малко бензин и много въздух.
-Течове по генерацията.
-Клапани.
-И др.
п.п.Точно като на зил 131 както върви връщаш му контакта за 2 сек.даваш контакт и гърнето пада на асвалта
,заради насъбралия се бензин в гърнето гърми.
0888 074 049
Коментар
-
Бях купил 4 нови свещи да сменям на Жигулката , но като я продадох и ми останаха , та сега си карам КТМ-а и имам още 3 ,мноо хубаво върви (и гърми) незнам кога ще ги изхабя ,толкова разходи ми спестиха...
п.п. да не вземете да се вържете ей...
"Суетата, е любимият грях на дявола"!
Коментар
-
Не мислиш ли да споделиш нещо от излишака с приятел?!?Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнениеБях купил 4 нови свещи да сменям на Жигулката , но като я продадох и ми останаха , та сега си карам КТМ-а и имам още 3 ,мноо хубаво върви (и гърми) незнам кога ще ги изхабя ,толкова разходи ми спестиха...
п.п. да не вземете да се вържете ей...
Поздрави...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар