С тънЪк графит или обикновена?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
С какви свещи карате вашите кросарки
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
До: С какви свещи карате вашите кросарки
NGK и ако има възможност задължително иридиеви(с тънкия електрод)-имат много по-дълъг живот и дават много по-малко проблеми.Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
И аз съм с NGK, но не е иридиум. Засега не ми е правила проблем и не съм я пипал. Може би за в бъдеще и аз ще помисля за иридиум.Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 07:41. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от глагола - например НЕ съмАз съм българче.Обичам наще планини зелени.
Коментар
-
Аз съм с иридиева NGK и да ви кажа, не намирам разлика с обикновенната пак NGK. Ама щом са казали специАлистите иридиева, иридиева да бъде.Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 07:40.0878424143
0887424150
Коментар
-
Разлика няма и да видиш. Не очаквай да ти направи мотора 100 коня! Иридиевата има по-дълъг живот и дава по-малко дефекти-между другото поточните линии все още се намират в Япония , а не в Тайланд,Дубай,Конго или Сунсурлево(това важи за почти всички марки-скъпите модели свещи обикновено се правят в страната майка),което неминуемо се отразява на качеството-вервай ми продавам ги вече осем години!
Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!
"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
Джон Кенеди
Коментар
-
Какви са най подходящите свещи
Здравейте колеги. Може ли да каже някой кои са по-добрите свещи .
Интересува ме коя марка и кое топлинно число са подходящи за въздухарките , да речем за ДР 600. Благодаря пр.По добре късно от колкото никога .
Нула89781нула019
Коментар
-
Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнениеиридиевите са по добри с такава карам преди една седмица си купих нова старата беше на 4 години ако не и повече. И си работеше ама палеше трудно.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар