Обява

Свий
Няма добавени обяви.

С какви свещи карате вашите кросарки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• С какви свещи карате вашите кросарки

С тънЪк графит или обикновена?
    Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 07:42.

До: С какви свещи карате вашите кросарки

Предимно с тези които спесифицира производителя, освен ако не е аварийна ситуацията.
    offroad фен
    1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
    TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

NGK и ако има възможност задължително иридиеви(с тънкия електрод)-имат много по-дълъг живот и дават много по-малко проблеми.
      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
      Джон Кенеди

Коментар

И аз съм с NGK, но не е иридиум. Засега не ми е правила проблем и не съм я пипал. Може би за в бъдеще и аз ще помисля за иридиум.
        Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 07:41. Причина: Отрицателната частица "НЕ" се пише отделно от глагола - например НЕ съм
        Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Аз съм с иридиева NGK и да ви кажа, не намирам разлика с обикновенната пак NGK. Ама щом са казали специАлистите иридиева, иридиева да бъде.
          Последно редактирано от viki terzieva; 06-03-10, 07:40.
          0878424143
          0887424150

Коментар

Разлика няма и да видиш. Не очаквай да ти направи мотора 100 коня! Иридиевата има по-дълъг живот и дава по-малко дефекти-между другото поточните линии все още се намират в Япония , а не в Тайланд,Дубай,Конго или Сунсурлево(това важи за почти всички марки-скъпите модели свещи обикновено се правят в страната майка),което неминуемо се отразява на качеството-вервай ми продавам ги вече осем години!
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

NGK иридиева. Модела какъвто препоръчва производителя

Коментар

Скоро и аз ще взимам нова, ето тази мисля че е добра??
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Какви са най подходящите свещи

Здравейте колеги. Може ли да каже някой кои са по-добрите свещи .
                  Интересува ме коя марка и кое топлинно число са подходящи за въздухарките , да речем за ДР 600. Благодаря пр.
                  По добре късно от колкото никога .
                  Нула89781нула019

Коментар

иридиевите са по добри с такава карам преди една седмица си купих нова старата беше на 4 години ако не и повече. И си работеше ама палеше трудно.

Коментар

Първоначално публикуван от VAAKO75 Преглед на мнение
                      иридиевите са по добри с такава карам преди една седмица си купих нова старата беше на 4 години ако не и повече. И си работеше ама палеше трудно.
                      И аз така мисля

Коментар

Денсо иридиева. За въздохарки във взависимост от начина на каране на мотора или по точно къде ще се кара по пътя или в гората с топлинно число от №24 до №29.

Коментар

BR 8 EVX или BR 9 EVX на NGK в зависимост от времето,студено или топло.

Коментар

в сайта на NGK има за всеки модел точно определена .

Коментар

Някой би ли ми казал за Yamaha yz426f, каква свещ е препорачителна, защото както знаете сигурно всички, 426 е доста капризна когато става въпрос за свещи!?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X