А при мен пише че имам 22 непрочетени и всичко 39 съобщения обаче като влезна всичките съм ги чел
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бъркотията!
Свий
X
-
Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеПри новите форуми има по-малко място в пощенската кутия за ЛС. Просто изтрийте част от съобщенията които не са ви необходими и готово...
А и подочух че някои имат право на 1000 съобщения. Може и да е слух.
Но така или иначе 50 съобщения между получени, изпратени и архивирани е смешка.Издъних се на Тюринг теста
Коментар
-
Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнениеНеобходими са ми всички
А и подочух че някои имат право на 1000 съобщения. Може и да е слух.
Но така или иначе 50 съобщения между получени, изпратени и архивирани е смешка.
В повечето форуми участниците имат доста по-малък размер на пощенската кутия. Наскоро се регистрирах в най-големия форум за Тойота в САЩ и получих право на общо 5 съобщения...
Все пак идеята е тук да се пишат мнения а не да се прави чат с лични съобщения...
Коментар
-
някой има ли проблеми с показването на прикачените снимки към постовете които четете? При мен ми показва само "Прикачени иконки" и празен правоъгълник, а по писанията на другите участници е явно че те виждат снимката, а при мен - ьок!Honda Africa Twin RD07 '95
Коментар
-
...
Трябва или да имаш достъп до ФТП-то на сървъра, или снимката която искаш да е в цял формат от компютъра ти да я качиш първо на друг сайт/дата.бг, снимка.бг или др./, и от иконката с планинката в прозореца на съобщението да покажеш пътя/линка/ към снимката, аз поне само за тези начини знамsigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнениеа всъщност как може да ми се даде достап до ФТП на форума ???sigpic
Коментар
-
Re: бъркотията
Tрябва да имаш FTP и първо я качваш от компа на FTP-то и после у форума . Ето тук можеш да разбереш за какво става въпросhttp://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=46 изчети я цялата , вярно дълго е но ще разбетеш за какво става въпрос
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар