Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бъркотията!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бъркотията!

новият скин на форума не ми харесва хич защото не мога да разбера в коя тема е писано и в коя не ( ако сам обидил някои с това , извинявам се много
    [url]http://snimka.bg/album.php?album_id=64575&photo=1[/url]

Потренирай малко - аз днес това правя цел ден . С всичко ново е така в началото - но ще видиш - после ще започне да ти харесва
    RB Patrol Team

Коментар

Първоначално публикуван от g3nchooy Преглед на мнение
      новият скин на форума не ми харесва хич
      Ами то не е нов скин, а си е направо друг софтуер за форум.
      Ние не сме неутрални!

Коментар

да и мен малко ме обърква но с времето ще свикнем всички
        Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
        Gas Gas EC 200

Коментар

на мен сега ми е по удобно и лесно
          MG RACING

Коментар

Аз отначало припаднах, но след като се свестих започнах постепенно да свикавам с новия скин. )
            Наистина има много нови функции и те са само в полза на форума.
            Всичко е въпрос на адаптиране.
            Все още не мога да свикна със синия цвят нещо ?! Бих предпочел по-топла гама.
            И кой ще ме отвори как се слагат имоутиконки? Защо при мен се нареждат до заглавието? Нещо много е беден асортимента им ?!

Виж за бързината е направо ТОП !
            Гледам, че без да искам съм качил една иконка, ура !!!
            Ендурото и сексът не са шега работа !
            -------------
            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
            http://crazy-job.com

Коментар

Все още не мога да свикна със синия цвят нещо ?! Бих предпочел по-топла гама.
              И кой ще ме отвори как се слагат имоутиконки? Защо при мен се нареждат до заглавието? Нещо много е беден асортимента им ?!
              Прието Жоро, ще поработим по въпроса
              VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнение
                Прието Жоро, ще поработим по въпроса
                Въпрос на 20 минути за промяна на цветовете от контрол панел-а на скина и още 1 минута за замяна на бордерите в най-високата част на клетките !
                Убеден съм в промяната към по-добра визия на скина от Администраторите и ги поздравявам за подобряването на софтуера !
                ----
                ПП. I'm Back !
                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                [/FONT]________________________________________
                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                [/CENTER]
                [/CENTER]

Коментар

Извинете, но как да кача снимки от ftp-то
                  LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение
                    Извинете, но как да кача снимки от ftp-то
                    Също както при стария форум със таговете [img] (за начало на снимката) и [/img] (за край) като между началото и края поставяте линк към снимката без интервали между таговете и линка !
                    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                    [/FONT]________________________________________
                    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                    [/CENTER]
                    [/CENTER]

Коментар

FTP-то няма промени, качвай ги както и досега само не забравяй около адреса на снимката да слагаш [img] [/img] - както и досега...
                      VPetrov.photography

Коментар

Г-н Петров, това за цвета е само мое мнение. Други може и да не го споделят ?!
                        Винаги съм бил за колективното решение, макар понякога то да е грешно.
                        -------------

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul Преглед на мнение
                          ПП. I'm Back !
                          Ей, Даниеле, трябваше да ти направят нов форум, че да те кандардисат да се върнеш !
                          -------------

Коментар

Наистина е доста по-добър и бърз новия форум. Малко останаха phpBB форумите, така че промяната дойде навреме. И на мен не ми харесват никак емотиконките - някакви шарени такива, пък и много малко. Само тая ми харесва ... от всичките форуми, в които съм попадала, най ми харесаха тези, които са и в qip-то (анимирани са и са много готини)
                            Има ли начин аватара и името на потребителя да дойде пак от ляво, че така трябва много повече да се скролва надолу, пък е малко трудно да се възприема. На лилявото ще му свикна, но по принцип може ако на някой му се занимава да се сложат опции за настройки на изгледа.
                            Последно редактирано от iva_kx; 17-01-07, 20:54.
                            DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Г-н Петров, това за цвета е само мое мнение. Други може и да не го споделят ?!
                              Винаги съм бил за колективното решение, макар понякога то да е грешно.
                              Аз пък винаги съм имал доверие на мненията ти Жоро
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X