Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Данъците ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Данъците ...

Аз пък не съм го регистрирал изобщо в данъчното.
    Последно редактирано от viki terzieva; 27-02-10, 14:33.
    Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
      Аз пък несъм го регистрирвал изобщо в данъчното.
      Не ти и трябва.
      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от krik4e Преглед на мнение
        Аз пък несъм го регистрирвал изобщо в данъчното.
        То хубаво ама ако си го регистрирал в КАТ а в даначното не си, един ден ще имаш проблеми като решиш да го прехварляш на някого или бракуваш или спираш от движение.Лихвите и глобата са тлъсти.
        По добре го регистрирай.
        За това споменах че ако на някой не му се плаща като на мен , да не ходи да регистрира в КАТ.
        Полицията няма права дори и по черния път намиращ се на метри успоредно от магистралата.
        Beta 525 RR
        Mercedes G 280 i
        Toyota Hailux 3.0 TD
        UAZ 452

Коментар

При прехвърлянето не навсякъде искат бележка от данъчното.
          [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
          ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Да прав си всеки нотариус си во ди различна политика на работа.При нас има всякакви.
            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Да си излеем и аз душата,че още треперим
              Директната връзка Кат-данъчно вече е факт.
              След получаване на писмо миналата седмица,отидох в данъчното за регистрация и за малко не умрях
              Първо ми написаха акт за незнайно колко гроша,след това ми оцениха данъка на 50кинта-ETZ 251 сметката излезе 144 лв за 2.5 години.
              Ситуацията се развива в Перниксити

Коментар

Колега я ми обясни ,че неразбрах ,не си го регистрирал 2 .5 години ? Аз моя още не съм го регистрирал също,не съм му платил и данък за миналата година.Какво да очаквам като отида в КАТ ,най-лошото е че и книжка нямам :Д:Д:Д и се двуомя .Как стой жъпроса с глобите .Ако някаде някога ме спрат за кое ще имам по голям проблем за книжката или регистрацията.
                А и трябва да го регистрирам там кадето се водя по лична карта нали ?

Коментар

В КАТ го регистрирах веднага щом го купих.
                  Не бях пуснал декларация в данъчното в срок от два месеца.
                  Акта е от 20 до 500 лв. кой ги определя незнам,ще се види след 2-3 месеца.

Коментар

Работите много се затягат с данъците.Найстина има връска вече данъчно и кат.Много хора изгоряха за неплатени данъци.Затова единственото решение е мотор нов внос без всякаква регистрация.

Коментар

А при смяна на регистрация на мотор от една област в друга освен договора за покупко-продажба и малкия и големия талон + ГО искат ли бележка за платен данък, който предния собственик трябва да е платил ?
                      Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
                        А при смяна на регистрация на мотор от една област в друга освен договора за покупко-продажба и малкия и големия талон + ГО искат ли бележка за платен данък, който предния собственик трябва да е платил ?
                        На теория - да, но това е отговорност на Нотариуса и ако той реши, може да не ти иска. Също може да поиска застрахователна оценка за стойноста на мотора.
                        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от Ники Димов73 Преглед на мнение
                          Работите много се затягат с данъците.Найстина има връска вече данъчно и кат.Много хора изгоряха за неплатени данъци.Затова единственото решение е мотор нов внос без всякаква регистрация.
                          Глобата за не навреме и закъсняла регестрация в данъчното е 20лв не е толкова страшно.Получаваш писмо в което те уведомяват че трябва да си регестрираш в данъчното съответния вид МПС,първо ти правят акт за 20лв което ти е глобата за закъснението след това декларираш МПС-то и плащащ дължимите данъци от времето когато е регестрирана в КАТ.Това важи за МПС нов внос което се регестрира за първи път в БГ. Аз минах по този път миналата година сега незнам само дали глобата е все още 20лв.
                          Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Не знам къде е 20, но в София (Подуене) е 50. Както всичко останало има маржове в различните общини.
                            Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Става въпрос при регистрирането в КАТ дали искат бележка за данъка, за нотариуса е ясно, макар че наскоро така купихме кола без регистрация в даначното, иначе до 350куб.см договора не необходимо да е нотариално заверен както в моя случай.
                              Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Първоначално публикуван от spower Преглед на мнение
                                Става въпрос при регистрирането в КАТ дали искат бележка за данъка, за нотариуса е ясно, макар че наскоро така купихме кола без регистрация в даначното, иначе до 350куб.см договора не необходимо да е нотариално заверен както в моя случай.
                                Не неискат предполагам че в случая става въпрос за прехвърляне на собственост а не за регистрация-регистрация е когато за първи път се регистрира в КАТ България.
                                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X