Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Международно ФЕЪР МОТО ШОУ - Пловдив 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Международно ФЕЪР МОТО ШОУ - Пловдив 2010

Международна изложба за мотоциклетизъм - ФЕЪР МОТО ШОУ 19 – 21 март 2010 г.

ПРОГРАМА

19.03.2010 – петък

10:30
    Пресконференция по повод откриването на Международна изложба за мотоциклетизъм ФЕЪР МОТО ШОУ 2010
    Място: зала „Пресклуб“, Конгресен център

11:30
    Официално откриване на Международна изложба за мотоциклетизъм ФЕЪР МОТО ШОУ 2010
    Място: пред палата 6

12:00-12:20
    Стънт демонстрации на световноизвестният мото каскадьор Ангиол Золтан.
    Място: пред Палата 6

15.00 -16.00
    Тренировки на стънт състезатели.

17:00 – 17:20

18:00 – 19:00

20.03.2010 – събота

09:00 – 11:00

12:00-14:00
    Състезание по стънт.

14:30-15:00

16:00 – 16:30
    Награждаване на победителите в състезанието по стънт.

21.03.2010- неделя

11:00-11:30

14:00- 14:30

Програмата е валидна към 09.03.2010 г.

Коментар

Както казва Митко-Бомбата на майор Деянов: -В килията май има провокатор !!?? Програмата ще е нещо такова или поне с малки промени. Чакаме Ви в Пловдив. Снега се топи,а слънцето пече.

Коментар

Първоначално публикуван от drago varvar Преглед на мнение
        Нещо почвам да се колебая ,това сме го виждали вече, нещо ново ми се щеше да видя.
        Нищо ново няма да видиш, дори местните представители на по - читавите марки няма да участват.

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
          Нищо ново няма да видиш, дори местните представители на по - читавите марки няма да участват.
          И кои са по-читавите?
          Нима КТМ, KAWASAKI, DUCATI не са.
          [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
            И кои са по-читавите?
            Нищо против тези марки,но кои са другите?Ако са хусюнг,пинг понг,чинчи и т.н. не мерси.Ямаха дали ще покажат Тенерето,БМВ дали ще покажат S1000rr,ще видим ли новите модели на Мото Гуци (има представителство в БГ) и дали ще е световен мото панаир с международно участие на търговци, или просто ще е продаваните моторетки в БГ на едно място.За това и попитах,аз стънт не ща да гледам.
            Последно редактирано от drago varvar; 11-03-10, 19:08.
            Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

На всички фирми е предложено да участват. Тези, които си изброил са отказали. Що се сърдиш на панаира?

И все пак това е първо изложение. Ак остане добре, догодина ще дойдат и исканите от теб.

А явно големите в момента са пинг понг, чинчин и т.н, щото са баровци и са дали пари за щандове ...

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                На всички фирми е предложено да участват. Тези, които си изброил са отказали. Що се сърдиш на панаира?
                .
                Не сте ме разбрали,нито саботирам събитието, нито се сърдя на някого.Зададох въпрос на който получих отговор.
                Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!

Коментар

Добре де, не натяквам, че се сърдиш, просто исках да изясня ситуацията с липсата на марки...

Коментар

Ако е посещавано изложението и ако успеят да го запазят и за следващата година, тогава можем и да гледаме някой нов модел в БГ. Но до тогава има много път да се извърви, да се развие мото движението, пазара на мотоциклети, консумативи и оборудване и най-вече да се промени виждането за мотоциклетизма в България.
                    Който иска нови модели - ето го Букурещ, само на няколко стотин километра е. Там може да ги има.

Коментар

Все пак изложението е за първа година в БГ.
                      Разрастването му следващата година също ще зависи от интереса.
                      Beta 525 RR
                      Mercedes G 280 i
                      Toyota Hailux 3.0 TD
                      UAZ 452

Коментар

Ако програмата се задържи така без промени до откриването,много ще се радвам,защото в събота немога да дойда за мотошоуто,а по програма ще има и в неделя.
                        Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Първоначално публикуван от ДОБРИН Преглед на мнение
                          И кои са по-читавите?
                          Опс - не така

Естествено, че изброените от теб са читави. Но някак си не мога да пропусна липсата на всички останали

И ти, и аз ще дадем пари, за да участваме на това изложение. Но този факт сам по себе си не е достатъчен, за да ми спести скептицизма при този анонс. Щото при МОТО - ИЗЛОЖЕНИЕ основното са моторите. Останалото - каски, бутала, гуми, вериги и ремаркета - са допълнения към основното

Коментар

АЗ пък немога да разбера защо очакването ви е мероприятието да е на световно ниво при положение че на повечето фирми им е скъпо да участват.
                            Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Очакване - в никакъв случай. Желание, стремеж - определено

И не знам докога проблема на дадено мероприятие ще е в участниците, а не в организатора

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                                Опс - не така

Естествено, че изброените от теб са читави. Но някак си не мога да пропусна липсата на всички останали

И ти, и аз ще дадем пари, за да участваме на това изложение. Но този факт сам по себе си не е достатъчен, за да ми спести скептицизма при този анонс. Щото при МОТО - ИЗЛОЖЕНИЕ основното са моторите. Останалото - каски, бутала, гуми, вериги и ремаркета - са допълнения към основното
                                Така е!
                                И на мен ми е болно, че SUZUKI, YAMAHA, HONDA, а и др. ги няма, и не съм по малко скептично настроен.
                                Но нали се сещаш миналата година на EICMA, кои ги нямаше и защо.
                                Това като вметка без да имам и най- малкото намерение да меря двете прояви.
                                И да те допълня ако позволиш- едно МОТО ИЗЛОЖЕНИЕ- трябва да е повече ШОУ отколкото изложение, и знаеш за какво говоря защото си го виждал.
                                Последно редактирано от ДОБРИН; 12-03-10, 07:43. Причина: сутрешни правописни грешки
                                [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X