Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Международно ФЕЪР МОТО ШОУ - Пловдив 2010

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Международно ФЕЪР МОТО ШОУ - Пловдив 2010

Имам молба към колегата G_P_S: Моля те, направи няколко снимки на изложението в петък /19.03./ В смисъл, да добием обща представа за какво става въпрос. Аз се разкандардисах да идвам в петък, и като гледам минорната бройка за заявилите участие, се чудя дали въобще да идвам...
    Какво ще кажеш, колега G_P_S, ще имаш ли тази възможност? Така и така даваш голяма част от информацията...

От друга страна, ще стане сложно: Ако изпратиш снимките, ще трябва да те черпя бира за услугата... И пак трябва да идвам...

Бре, изскочи яка дилема...
    Георги Донев, 0889 437 687
    Nissan Patrol Y60

Коментар

Първоначално публикуван от cxxc Преглед на мнение
      Имам молба към колегата G_P_S: Моля те, направи няколко снимки на изложението в петък /19.03./ В смисъл, да добием обща представа за какво става въпрос. Аз се разкандардисах да идвам в петък, и като гледам минорната бройка за заявилите участие, се чудя дали въобще да идвам...
      Какво ще кажеш, колега G_P_S, ще имаш ли тази възможност? Така и така даваш голяма част от информацията...

От друга страна, ще стане сложно: Ако изпратиш снимките, ще трябва да те черпя бира за услугата... И пак трябва да идвам...

Бре, изскочи яка дилема...
      По принцип в петък съм на работа но ще помоля жената да направи нещо по въпроса. АКО УСПЕЕМ ДА СНИМАМЕ ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ. Ще поработя по въпроса.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
        Унгареца ще прави демонстраций с 8500 кубиков BOSS-HOSS. Тая кубатура нещо не мога да си я представя!!!
        Няма как да си я представиш,щото не съществува! Мотора е с 8300 кубиков,V-образен осмак от Шевролет,точно 502 коня,пише го на главите с червени букви! Конете точно са с цифри де! На комшията дори има и нитро! Всичко това за ваша информация!
        Иво (таксито) Андреев
        0988 91 80 50
        Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
          По принцип в петък съм на работа но ще помоля жената да направи нещо по въпроса. АКО УСПЕЕМ ДА СНИМАМЕ ПРЕДИ ОТКРИВАНЕТО ЩЕ Е ПО-ДОБРЕ. Ще поработя по въпроса.
          Остава да кажеш каква бира предпочиташ!
          Георги Донев, 0889 437 687
          Nissan Patrol Y60

Коментар

Колеги ако нещо се отложи искам да ви помоля да пишете ,понеже с едни приятели ще идваме в събота чак от Своге да не е пътя напразно

Коментар

Първоначално публикуван от cxxc Преглед на мнение
              Остава да кажеш каква бира предпочиташ!
              Това е най-малкия проблем.

Коментар

Здравейте,искам да попитам дали има някои момчета от форума,които са от София и са предпочели патуване с влак до Пловдив в Събота,ако има такива нека пишат ако има желаещи да се запознаем по пътя до там и да се поразходим тук-там заедно :
                http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

Имаме щанд на изложението и мислим да си пътуваме всеки ден до там. Ако някой иска, мога да го откарвам. Ама ще трябва да става рано и ако иска да се прибира с мен, ще трябва да изчаква до края на ден. Мога да возя 2ма души....

Коментар

Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
                    Имаме щанд на изложението
                    ще използвам момента, за да се запознаем лично - ще ми е много приятно

Коментар

Аз ще съм там в петък и ще направя снимки и ще ги пусна тук, но каквото и да има на изложението се струва да се види и още повече стънт шоуто.
                      Beta 525 RR
                      Mercedes G 280 i
                      Toyota Hailux 3.0 TD
                      UAZ 452

Коментар

Първоначално публикуван от balkan_stz Преглед на мнение
                        Аз ще съм там в петък и ще направя снимки и ще ги пусна тук, но каквото и да има на изложението се струва да се види и още повече стънт шоуто.
                        Ще ги чакам с нетърпение защото нямам финанси да отида

Коментар

в петък най вероятно съм там и аз със още 3-ма души да се надяваме да е интересно ,за да повториме и следващата година

Коментар

Първоначално публикуван от balkan_stz Преглед на мнение
                            Колега и аз ще ходя , и ще те подкрепя в форума с няколко снимки и клипа . Трабва да се види световно известния ............. STUNT майстор какво може.Според мен ще си заслужава да се посети това шоо се пак е за прав път .
                            Христо Нешев:) Скайп - itskata_926050

Коментар

Найстина ще е невероятно преживяване и много добро шоу.
                              Мисля поне един от трите дена да присъствам просто няма да е за испускане според мен.
                              КОЛАТА ВОЗИ ТЯЛОТО,А МОТОРА ДУШАТА!!!
                              (YAMAHA DT 125-1981,SUZUKI DR 650R-1992,SUZUKI DR 600R-1989,HONDA CRF 450R-08,HONDA CRF 450R-09,KAWASAKI KFX 700-08).KTM EXC 250-06.

Коментар

Може ли някой да каже в кой ден точно ще има фрийстаил че се обърках вече!?
                                http://pics.deepseek.net/bitbucket/QKO.gif

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X