Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повече ли 250сс от 450сс

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Повече ли 250сс от 450сс

А да попитам Хонда црф Р дали става за офроуд?
    Последно редактирано от viki terzieva; 05-01-10, 19:33. Причина: правопис
    Honda CRE 250

Коментар

Та той за друго не става.Ендуро ли имаш предвид,от написаното по-горе мисля, че ДА.

Коментар

Става ама ще ти е тегаво,защото е с много олекотен маховик и не е удобен за пътеки и технични места,ако си се спрял на црф си вземи ендуро вариянта Х,а не крос-а R

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza
          Незнам само какъв е този сипей където 450 излиза пък 250 не може.Да не би да стне обратно.
          Мистър Пачароза....гледам сте врял и кипял в ендурото, аз не съм.
          Но поминалата година на състезанието в Бухово /има телевизионен репортаж/ на единия от сипеите нито една 250-ка не излезе при това управлявана от ЕКСПЕРТИ.
          Бяха направени по над 10 опита един след друг...все си мисля, че състезателите от клас експерт не бихте могъл да подценявате.
          Последно редактирано от Chinela; 05-01-10, 20:39.

Коментар

Здравейте колеги,аз предлагам да направим на пролет един тест и да видиме каде,дето се качва 450,няма да се кача с 250-ката 4т.Според мен това е най реалното,а и изкам да ги видя тези колега,дето ги изцеждат до край 450-ките,и им заварват гаста в гората естествено не по асвалта.

Коментар

Асене знаеш, че празни приказки не приказвам...ето на този клип виж след 17:00 минута.
              На теб лично ще осигуря транспорт и ще те доведа да покараме в Бухово, но ще има поне 3 видео камери.
              Само да уточня, аз не съм този с 450-ките знаеш много добре, но такива там ще има.
              http://www.victoryxtreme.com/index.p...d=31&Itemid=34
              Последно редактирано от Chinela; 05-01-10, 20:35.

Коментар

Много бавно ми го зарежда,а и тук повечето колеги не са експерти и не карат предполагам по такива места.
                И все пак си мисля, че си зависи и до голяма степен от задкормилното устройство и от /съединителя/.

Коментар

И в крайна сметка Р модела става ли за едуро..?Ако може и да ми предложете някое до 3500лв.
                  Последно редактирано от cody; 05-01-10, 20:49.
                  Honda CRE 250

Коментар

Предимството на 250 е че е малко пе лек от 450
                    и мисля че му помага в сипей примерно ?

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                      Асене знаеш, че празни приказки не приказвам...ето на този клип виж след 17:00 минута.
                      На теб лично ще осигуря транспорт и ще те доведа да покараме в Бухово, но ще има поне 3 видео камери.
                      Само да уточня, аз не съм този с 450-ките знаеш много добре, но такива там ще има.
                      http://www.victoryxtreme.com/index.p...d=31&Itemid=34
                      Изгледах го,и наклона е доста голям и който го подцени не го искачва,но имаше и доста модели /кросови/,а не ендуро.Ти най добре знаеш разликата в двата.И накрая ,не мисля,че там не може да излезе 250.

Коментар

Първоначално публикуван от asen_dp Преглед на мнение
                        Изгледах го,и наклона е доста голям и който го подцени не го искачва,но имаше и доста модели /кросови/,а не ендуро.Ти най добре знаеш разликата в двата.И накрая ,не мисля,че там не може да излезе 250.
                        Асене прав си най много си зависи от задкормилното устроиствоНо наклона наистина е голям!

Коментар

Мистър Пачароза....гледам сте врял и кипял в ендурото, аз не съм.
                          Но поминалата година на състезанието в Бухово /има телевизионен репортаж/ на единия от сипеите нито една 250-ка не излезе при това управлявана от ЕКСПЕРТИ.
                          Бяха направени по над 10 опита един след друг...все си мисля, че състезателите от клас експерт не бихте могъл да подценявате.
                          Опа чакай малко не говорем за експерт а за прохождащи мисля че има разлика.Пък кой е врял и кипял мисля че всичке сме в кюпа. И все пак където мине 450 ще мина и с 250 ако че не мога да карам.
                          Последно редактирано от Pacharoza; 05-01-10, 21:30.
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Будин с неговия направи над 10 опита и не излезе нито веднъж, Гаргата с неговия над 10 опита и не стигна и 70% ...попитай ги утре и пак ще си говорим.
                            Двигателите просто умираха накрая, няма засилка и само кросовите 450-ки успяваха, но с много зор.

Коментар

Будин с неговия направи над 10 опита и не излезе нито веднъж, Гаргата с неговия над 10 опита и не стигна и 70% ...попитай ги утре и пак ще си говорим.
                              Двигателите просто умираха накрая, няма засилка и само кросовите 450-ки успяваха, но с много зор.
                              За Гаргата не мисля и че ще излезе,но няма значение.А сега моляте да напишеш на колегите ,какъв мотор и колко кубика ще е твоят следващ мотор.Поне това дето си ми казвал.

Коментар

За Гаргата не мисля и че ще излезе,но няма значение.А сега моляте да напишеш на колегите ,какъв мотор и колко кубика ще е твоят следващ мотор.Поне това дето си ми казвал.
                                250, но това няма общо с темата или спора.
                                Ето защо се намесих.
                                И го направих с доказателства.
                                Първоначално публикуван от Pacharoza
                                Незнам само какъв е този сипей където 450 излиза пък 250 не може.Да не би да стне обратно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X