До: За всички скучаещи по празниците и нямащи какво да правят
Подсушаваме пилето и го намазваме добре с краве масло , след това го посоляваме със сол , черен и червен пипер,посипваме и от вътре. Вземаме две бири "шуменско тъмно" , отваряме ги , нанизваме пилето на едната / както е на снимката / допълваме с друата бира до ръба на шишето, и слагаме в студена фурна и печем на 200-220 градуса, докато придобие златист цвят.Втората бира си я изпиваме докато се пече пилето. Като се загрее бирата вижте как пръска по пилето
Подсушаваме пилето и го намазваме добре с краве масло , след това го посоляваме със сол , черен и червен пипер,посипваме и от вътре. Вземаме две бири "шуменско тъмно" , отваряме ги , нанизваме пилето на едната / както е на снимката / допълваме с друата бира до ръба на шишето, и слагаме в студена фурна и печем на 200-220 градуса, докато придобие златист цвят.Втората бира си я изпиваме докато се пече пилето. Като се загрее бирата вижте как пръска по пилето
Коментар